U nás se po bábovce hned zaprášilo, naprosto úžasná, vláčná, můžu jenom doporučit :-)
Je to bábovka nebo jsou to buchty?
Nevím jak někdo může pořád psát místo bábovka buchta.To m i připadá že sem píšou samý gumy..
Nevím jak někdo může pořád psát místo bábovka buchta.To m i připadá že sem píšou samý gumy..
Mohu udělat z hladké mouky? Dekuji
Recept dobrej, ale já prostě neumím péct :-[ Manželovi chutnala, mně moc ne - přišla mi taková moc olejová.. Nevím, jestli neumím odměřit půl kelímku 8-) Ale jinak dobrý ;-)
prosim ten puding vařený nebo sypaný? Diky za odpoveď.
Moc dobré. Pekla jsem jako bábovku. Přidala jsem místo kakaa rozpuštěnou 91% hořkou čokoládu, o půlku víc smetany a cukru (lze i med). A myslím, že se fakt povedla.
Je jedno jaký kelímek použijete, protože všechny ingredience odměřujete ve stejném kelímku. Já odměřuju v kelímku od smetany.
Výborná, jednoduchá buchta, dělala jsem přesně podle receptu, vylila na plech vyložený pečicím papírem, pokladla kájenými sterilovanými broskvemi, posypala mandlovými lupínky a nemělo to chybu :-)
Dekuji za tento vyborny, jednoduchy recept. Pouzila jsem variantu rychle babovky. Misto vanilkoveho pudinku jsem pouzila cokoladovy a pridala jsem konzervovane broskve nakrajene na kousky. Pekla jsem ve vyhrate troube na 170°C asi 45 minut.
Taky jsem upekla s jahodovým¨kompotem,vážně moc dobrá..o))
Já jsem použila Jihočeskou zakysanou smetanu od Madety. Kelímek má objem cca 250 ml.
Pekla jsem "bábovkovou" variantu s vanilkovým pudinkem. Do těsta jsem přidala kandované ovoce. Moc dobrá, jen možná trošku ubrat cukr, zvlášť pokud se těsto použije pro ovocný koláč.
Nějak jsem se překoukla a dala tam trochu víc oleje, takže nic moc :-( Ale určitě vyzkouším znovu, když tu na ní všichni pějete chválu!
Chtěla jsem se zeptat,dá se něčím nahradit zakysaná smetana...Myslím,třeba jogurtem nebo tak nějak?? :-)
Chtěla jsem se zeptat,dá se něčím nahradit zakysaná smetana...Myslím,třeba jogurtem nebo tak nějak?? :-)
Výborná buchta, která se nedožila rána a dnes ji budu s mírnou obměnou péct znova (včera jsem do ní dala kakao, dneska asi karamelový pudink) S klidem zapomenu na klasickoiu bábovku ze zakysané smetany - proč se "namáhat" se šleháním sněhu, rvát někam 6 vajec a odvažovat, když tu je takhle skvělý recept :-)