• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlá buchta z kysané smetany
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá buchta z kysané smetany

autor: Bashan
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 210
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané smetany
Rychlá buchta z kysané smetany
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vejce
    • 1
      kelímek cukr krystal
    • 1,50
      kelímek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • ovoce
    • 0,50
      kelímek olej

Postup přípravy receptu

1
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého těsta. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, poklademe ovocem, dochutíme skořicí, cukrem a pod.
2
Pečeme v troubě při 170°C dokud těsto na povrchu nezezlátne a kontrolní dřevěná špejle nevyjde z těsta čistá, bez drobečků. Bude to trvat přibližně 35-45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Buchta ze zakysané smetany s borůvkami

Buchta ze zakysané smetany s borůvkami

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 3. 10. 2016 14:54

    U nás se po bábovce hned zaprášilo, naprosto úžasná, vláčná, můžu jenom doporučit :-)

  • Láda | 28. 4. 2016 16:19

    Je to bábovka nebo jsou to buchty?

  • hana | 28. 4. 2016 16:16

    Nevím jak někdo může pořád psát místo bábovka buchta.To m i připadá že sem píšou samý gumy..

  • hana | 28. 4. 2016 16:16

    Nevím jak někdo může pořád psát místo bábovka buchta.To m i připadá že sem píšou samý gumy..

  • Miriam | 25. 10. 2014 09:44

    Mohu udělat z hladké mouky? Dekuji

  • Corrie | 21. 9. 2013 19:11

    Recept dobrej, ale já prostě neumím péct :-[ Manželovi chutnala, mně moc ne - přišla mi taková moc olejová.. Nevím, jestli neumím odměřit půl kelímku 8-) Ale jinak dobrý ;-)

  • neregistrovaná | 13. 6. 2013 08:42

    prosim ten puding vařený nebo sypaný? Diky za odpoveď.

  • Peťa A. | 12. 6. 2013 23:10

    Vynikající :-) Kdo ochutnal, moc chválil ;-)

  • petrhejl | 19. 10. 2012 12:31

    Moc dobré. Pekla jsem jako bábovku. Přidala jsem místo kakaa rozpuštěnou 91% hořkou čokoládu, o půlku víc smetany a cukru (lze i med). A myslím, že se fakt povedla.

  • Bashan
    Bashan | 24. 6. 2012 14:43

    Je jedno jaký kelímek použijete, protože všechny ingredience odměřujete ve stejném kelímku. Já odměřuju v kelímku od smetany.

  • LenkaN26 | 5. 5. 2012 16:34

    Výborná, jednoduchá buchta, dělala jsem přesně podle receptu, vylila na plech vyložený pečicím papírem, pokladla kájenými sterilovanými broskvemi, posypala mandlovými lupínky a nemělo to chybu :-)

  • Jaroslava | 2. 5. 2012 21:28

    Dekuji za tento vyborny, jednoduchy recept. Pouzila jsem variantu rychle babovky. Misto vanilkoveho pudinku jsem pouzila cokoladovy a pridala jsem konzervovane broskve nakrajene na kousky. Pekla jsem ve vyhrate troube na 170°C asi 45 minut.

  • jafin | 14. 3. 2012 15:26

    Taky jsem upekla s jahodovým¨kompotem,vážně moc dobrá..o))

  • KvětaŠ | 14. 3. 2012 14:21

    děkuji za odpověď, neumím číst.

  • MartikK
    MartikK | 13. 3. 2012 22:45

    Já jsem použila Jihočeskou zakysanou smetanu od Madety. Kelímek má objem cca 250 ml.

  • KvětaŠ | 13. 3. 2012 21:49

    prosím, upřesněte - 1 kelímek je co? kolik?jaký? děkuji

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2012 20:22

    Pekla jsem "bábovkovou" variantu s vanilkovým pudinkem. Do těsta jsem přidala kandované ovoce. Moc dobrá, jen možná trošku ubrat cukr, zvlášť pokud se těsto použije pro ovocný koláč.

  • paviocko | 12. 3. 2012 19:21

    Nějak jsem se překoukla a dala tam trochu víc oleje, takže nic moc :-( Ale určitě vyzkouším znovu, když tu na ní všichni pějete chválu!

  • Jana Kutačová | 7. 3. 2012 13:08

    Chtěla jsem se zeptat,dá se něčím nahradit zakysaná smetana...Myslím,třeba jogurtem nebo tak nějak?? :-)

  • Jana Kutačová | 7. 3. 2012 13:08

    Chtěla jsem se zeptat,dá se něčím nahradit zakysaná smetana...Myslím,třeba jogurtem nebo tak nějak?? :-)

  • pepibubu | 7. 3. 2012 07:45

    Výborná buchta, která se nedožila rána a dnes ji budu s mírnou obměnou péct znova (včera jsem do ní dala kakao, dneska asi karamelový pudink) S klidem zapomenu na klasickoiu bábovku ze zakysané smetany - proč se "namáhat" se šleháním sněhu, rvát někam 6 vajec a odvažovat, když tu je takhle skvělý recept :-)

  • Bashan
    Bashan | 13. 11. 2011 14:12

    Do bábovky ještě přidávám vanilkový puding ... ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Olej Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Bílý roládový dort

Bílý roládový dort

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

21
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
15
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Rychlá bublanina s třešněmi
Rychlá bublanina s třešněmi
Rychlá buchta s nemletým mákem
Rychlá buchta s nemletým mákem
Rychlá buchta s ovocem
Rychlá buchta s ovocem
Rychlá česneková pomazánka
Rychlá česneková pomazánka
Rychlá čína
Rychlá čína
Rychlá Čína po Česku
Rychlá Čína po Česku
  • Recepty.cz
  • Rychlá buchta z kysané smetany
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact