• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlá bábovka III.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá bábovka III.

autor: pavlastefano
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá bábovka III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks puding
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vejce, olej, cukr a prášek do pečiva ušleháme, rozdělíme na 3 díly a do každého dílu přidáme pudinkový prášek (vanilka, kakao, jahoda...). Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

Rychlá banánová bábovka

Rychlá banánová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Rubešová | 22. 5. 2009 16:48

    je mi líto,ale bábovka byla pro mě hrůza .. nejen že mi teklo z formy - mám ji ze dvou dílů, ale nechtělo nabrat velikosti a pevnějšího tvaru ... dalo se to jíst lžící a to byla "bábovka" v troubě 30 minut. Snad jindy .. ale věřím že je dobrá

  • Majka Rončáková | 23. 5. 2007 10:52

    Taky se mi nepovedla, byla nějaká řídká a zdá se je je tam hodně oleje. Dělala jsem najednou ze tří stejných pudinků, ale taky si myslím, že když to kdysi dělávala tchýně tak tam dala 4 pudinky.

  • Katka | 23. 5. 2007 09:36

    Zrovna jsem ji dopekla,kdyz jsem ji rozkrojila vypada hodne odpudive.Je to jaik zele a jak se do toho kousne,tak to vypada jak vceli ul.Nevim co jsem udelala spatne.Testo pred pecenim bylo uplne ridke.Prosim,jak to po upeceni vypada?

  • Martina Pecková | 14. 5. 2007 14:42

    Pekla jsem vcera, je naprosto uzasna, dala jsem jen tretinu hrnecku oleje, zbytek jsem dolila smetanou, pudinky jsem nasypala postupne vsechny do vznikleho testa, uz pri peceni nadherne vonela a moooc vsem chutnala

  • olga lisáková | 20. 2. 2007 11:45

    Jak dlouho a nakolik se mělo péct? Mně to v troubě krásně vyběhlo, téměř dvojnásobek, ale ještě během pečení zase spadlo a zdrclo se. Jinak dobré, jen na mě příliš sladké. Ale manžel se vyjadřoval pochvalně, dokonce sám od sebe a ne až na můj přímý dotaz. Díky.

  • IVANA SEDOVA | 10. 2. 2007 22:10

    tato bábovka už tu je "pudinková",akorát se nedávají 3 ale 4 balíčky a jedné barvy...

  • Miroslava Cveková | 8. 2. 2007 18:23

    Bábovku jsem včera upekla, byla jsem zvědavá jaká bude, když tam není mouka, je dobrá, ale na nás dost mastná, přesto ale dnes už není.Příště zkusím oleje dát jen polovinu hrnku a dolít mlékem do plného.

  • Marta J. | 8. 2. 2007 17:30

    vůbec mi nepřišla chemická ! Ale souhlasím, že mokrá trošku mohla být, já dala půl hrnku oleje a bohatě to stačilo, myslím, že hrnek je opravdu moc... Zkuste a uvidíte:-)

  • Viki | 7. 2. 2007 21:15

    Teda vůbec mi nechutnala, byla divně rozmoklá a oleje mi přišlo moc a chuť byla chemická.. Příště už ani náhodou. Jediné co bylo hezké, byly 3 barvy.Nevím v čem jsem udělla chybu.

  • Lidka Kábrtová | 7. 2. 2007 16:08

    Dámy, a kdo bude hodnotit? Polepšete se :-)

  • Marta J. | 7. 2. 2007 15:17

    je naprosto senzační! dala jsem tam dva mandlové a jeden čokoládový puding. Je krásně hnědá, ale chutná spíš po nahořklých mandlích. Přidala jsem rozinky a nemá chybu. Díky. Všem doporučuju

  • Jaroslava Oumarová | 7. 2. 2007 07:25

    Martine, bábovky, není - li uvedeno jinak, se vkládají do dobře vyhřáté trouby na 180-200°C a po deseti minutách teplotu snížím na 150°C, aby se zvolna propekla. Bábovka se peče déle, asi 3/4 -1 hodinu. Upečenou poznáte tak, že doprostřed zapíchnete špejli a po vytažení musí zůstat suchá. Formu na bábovku je třeba opravdu dobře vymazat a vysypat, aby se pěkně vyklopila. Přeju, ať se daří:-))

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 20:41

    Martine: psala jsem,že jsem ji upekla asi za 25 minut na 170°C.Manželovi jsem pomohla s dojídáním,tak zítra letím hned po ránu si zahrát pinec,ať to vyběhám:o))

  • MartinV | 6. 2. 2007 20:28

    Jano, tak to můžete poslat foto Kluci v akci :-))Adél, pokud mi pošlete mail dám dobrý tip s moukami ...

  • MartinV | 6. 2. 2007 20:13

    Jano, jak dlouho a na jakou teplotu ji pečete ?

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 18:13

    Adél: Mrzí mě to,ale nbohužel zklamu.Manžel se synem ji již zpracovávají,takže příště určitě pošlu i fotečku.Opravdu je moc dobrá:o)

  • Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 17:39

    Bábovku je možné polít jakoukoliv polevou, a také můžete přidat do těsta ořechy.Jsem ráda, že Vám chutná.

  • Adél | 6. 2. 2007 17:19

    paní Kutačová, pošlete prosím fotečku než bábovku sníte :-) Byli bychom moc vděční.

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 16:27

    Inspirovali jste mě a před chviličkou jsem dopekla.Pekla jsem na 170°C asi 25 minut.Já jen slyším,jak manžel pomlaskává a má připomínku,že fantastické by bylo polít to citrónovou polevou.Příště vyzkouším.:o)

  • MartinV | 6. 2. 2007 16:10

    Jak dlouho a v jak teplé toubě pečete ?

  • barča | 6. 2. 2007 12:30

    Peču podobný recept (trochu jiný poměr), musím říct, že je rychlý, chutná a nedá se zkazit. Určitě zkuste.

  • Adél | 6. 2. 2007 11:52

    To vypadá fantasticky! Určitě vyzkouším, protože jsem celiatik a všechny recepty na moučníky bez mouky mě lákají. Děkuji za recept. Hezký den.

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 10:46

    Alenko: opravdu je to bez mouky.Pudinkové prášky ji nahradí.Je to dobrá bábovka.Občas ji také dělávám a záleží na Vás,jakou příchuť pudinků zvolíte,podle toho bude bábovka chutnat.Já používám smetanový,karamelový a čokoládový pudink.Je to krásně voňavé:o)

  • Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 10:40

    Je to opravdu bez mouky, vyzkoušejte.

  • Majka Rončáková | 6. 2. 2007 10:16

    Kdysi to pekla moje tchýně, ale recept jsem někde založila. Opět to po několika letech upeču, je rychlá a dobrá.

  • Alena | 6. 2. 2007 09:22

    recept vypadá velice dobře , ale chybí mně tam mouka. Je to skutečně jen s pudinkem ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Pizza

Pizza

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Kokosový dort

Kokosový dort

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

63
Cibulový filet
Cibulový filet
42
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
41
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
30
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
29
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Překvapení po show s Farnou: Dua Lipa je zasnoubená!

Překvapení po show s Farnou: Dua Lipa je zasnoubená!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Rychlá bábovka III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact