• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlá bábovka III.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá bábovka III.

autor: pavlastefano
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá bábovka III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks puding
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vejce, olej, cukr a prášek do pečiva ušleháme, rozdělíme na 3 díly a do každého dílu přidáme pudinkový prášek (vanilka, kakao, jahoda...). Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

Rychlá banánová bábovka

Rychlá banánová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Rubešová | 22. 5. 2009 16:48

    je mi líto,ale bábovka byla pro mě hrůza .. nejen že mi teklo z formy - mám ji ze dvou dílů, ale nechtělo nabrat velikosti a pevnějšího tvaru ... dalo se to jíst lžící a to byla "bábovka" v troubě 30 minut. Snad jindy .. ale věřím že je dobrá

  • Majka Rončáková | 23. 5. 2007 10:52

    Taky se mi nepovedla, byla nějaká řídká a zdá se je je tam hodně oleje. Dělala jsem najednou ze tří stejných pudinků, ale taky si myslím, že když to kdysi dělávala tchýně tak tam dala 4 pudinky.

  • Katka | 23. 5. 2007 09:36

    Zrovna jsem ji dopekla,kdyz jsem ji rozkrojila vypada hodne odpudive.Je to jaik zele a jak se do toho kousne,tak to vypada jak vceli ul.Nevim co jsem udelala spatne.Testo pred pecenim bylo uplne ridke.Prosim,jak to po upeceni vypada?

  • Martina Pecková | 14. 5. 2007 14:42

    Pekla jsem vcera, je naprosto uzasna, dala jsem jen tretinu hrnecku oleje, zbytek jsem dolila smetanou, pudinky jsem nasypala postupne vsechny do vznikleho testa, uz pri peceni nadherne vonela a moooc vsem chutnala

  • olga lisáková | 20. 2. 2007 11:45

    Jak dlouho a nakolik se mělo péct? Mně to v troubě krásně vyběhlo, téměř dvojnásobek, ale ještě během pečení zase spadlo a zdrclo se. Jinak dobré, jen na mě příliš sladké. Ale manžel se vyjadřoval pochvalně, dokonce sám od sebe a ne až na můj přímý dotaz. Díky.

  • IVANA SEDOVA | 10. 2. 2007 22:10

    tato bábovka už tu je "pudinková",akorát se nedávají 3 ale 4 balíčky a jedné barvy...

  • Miroslava Cveková | 8. 2. 2007 18:23

    Bábovku jsem včera upekla, byla jsem zvědavá jaká bude, když tam není mouka, je dobrá, ale na nás dost mastná, přesto ale dnes už není.Příště zkusím oleje dát jen polovinu hrnku a dolít mlékem do plného.

  • Marta J. | 8. 2. 2007 17:30

    vůbec mi nepřišla chemická ! Ale souhlasím, že mokrá trošku mohla být, já dala půl hrnku oleje a bohatě to stačilo, myslím, že hrnek je opravdu moc... Zkuste a uvidíte:-)

  • Viki | 7. 2. 2007 21:15

    Teda vůbec mi nechutnala, byla divně rozmoklá a oleje mi přišlo moc a chuť byla chemická.. Příště už ani náhodou. Jediné co bylo hezké, byly 3 barvy.Nevím v čem jsem udělla chybu.

  • Lidka Kábrtová | 7. 2. 2007 16:08

    Dámy, a kdo bude hodnotit? Polepšete se :-)

  • Marta J. | 7. 2. 2007 15:17

    je naprosto senzační! dala jsem tam dva mandlové a jeden čokoládový puding. Je krásně hnědá, ale chutná spíš po nahořklých mandlích. Přidala jsem rozinky a nemá chybu. Díky. Všem doporučuju

  • Jaroslava Oumarová | 7. 2. 2007 07:25

    Martine, bábovky, není - li uvedeno jinak, se vkládají do dobře vyhřáté trouby na 180-200°C a po deseti minutách teplotu snížím na 150°C, aby se zvolna propekla. Bábovka se peče déle, asi 3/4 -1 hodinu. Upečenou poznáte tak, že doprostřed zapíchnete špejli a po vytažení musí zůstat suchá. Formu na bábovku je třeba opravdu dobře vymazat a vysypat, aby se pěkně vyklopila. Přeju, ať se daří:-))

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 20:41

    Martine: psala jsem,že jsem ji upekla asi za 25 minut na 170°C.Manželovi jsem pomohla s dojídáním,tak zítra letím hned po ránu si zahrát pinec,ať to vyběhám:o))

  • MartinV | 6. 2. 2007 20:28

    Jano, tak to můžete poslat foto Kluci v akci :-))Adél, pokud mi pošlete mail dám dobrý tip s moukami ...

  • MartinV | 6. 2. 2007 20:13

    Jano, jak dlouho a na jakou teplotu ji pečete ?

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 18:13

    Adél: Mrzí mě to,ale nbohužel zklamu.Manžel se synem ji již zpracovávají,takže příště určitě pošlu i fotečku.Opravdu je moc dobrá:o)

  • Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 17:39

    Bábovku je možné polít jakoukoliv polevou, a také můžete přidat do těsta ořechy.Jsem ráda, že Vám chutná.

  • Adél | 6. 2. 2007 17:19

    paní Kutačová, pošlete prosím fotečku než bábovku sníte :-) Byli bychom moc vděční.

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 16:27

    Inspirovali jste mě a před chviličkou jsem dopekla.Pekla jsem na 170°C asi 25 minut.Já jen slyším,jak manžel pomlaskává a má připomínku,že fantastické by bylo polít to citrónovou polevou.Příště vyzkouším.:o)

  • MartinV | 6. 2. 2007 16:10

    Jak dlouho a v jak teplé toubě pečete ?

  • barča | 6. 2. 2007 12:30

    Peču podobný recept (trochu jiný poměr), musím říct, že je rychlý, chutná a nedá se zkazit. Určitě zkuste.

  • Adél | 6. 2. 2007 11:52

    To vypadá fantasticky! Určitě vyzkouším, protože jsem celiatik a všechny recepty na moučníky bez mouky mě lákají. Děkuji za recept. Hezký den.

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 10:46

    Alenko: opravdu je to bez mouky.Pudinkové prášky ji nahradí.Je to dobrá bábovka.Občas ji také dělávám a záleží na Vás,jakou příchuť pudinků zvolíte,podle toho bude bábovka chutnat.Já používám smetanový,karamelový a čokoládový pudink.Je to krásně voňavé:o)

  • Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 10:40

    Je to opravdu bez mouky, vyzkoušejte.

  • Majka Rončáková | 6. 2. 2007 10:16

    Kdysi to pekla moje tchýně, ale recept jsem někde založila. Opět to po několika letech upeču, je rychlá a dobrá.

  • Alena | 6. 2. 2007 09:22

    recept vypadá velice dobře , ale chybí mně tam mouka. Je to skutečně jen s pudinkem ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Ovarová polévka se zeleninou

Ovarová polévka se zeleninou

Harlekýn

Harlekýn

Pórková lehká polévka

Pórková lehká polévka

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

119
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
59
Cibulová polévka podle Marušky
Cibulová polévka podle…
50
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
35
Pórková polévka s chorizem
Pórková polévka s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

  • Recepty.cz
  • Rychlá bábovka III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact