• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Rychlá bábovka III.
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá bábovka III.

autor: pavlastefano
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá bábovka III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks puding
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vejce, olej, cukr a prášek do pečiva ušleháme, rozdělíme na 3 díly a do každého dílu přidáme pudinkový prášek (vanilka, kakao, jahoda...). Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

Rychlá banánová bábovka

Rychlá banánová bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Rubešová | 22. 5. 2009 16:48

    je mi líto,ale bábovka byla pro mě hrůza .. nejen že mi teklo z formy - mám ji ze dvou dílů, ale nechtělo nabrat velikosti a pevnějšího tvaru ... dalo se to jíst lžící a to byla "bábovka" v troubě 30 minut. Snad jindy .. ale věřím že je dobrá

  • Majka Rončáková | 23. 5. 2007 10:52

    Taky se mi nepovedla, byla nějaká řídká a zdá se je je tam hodně oleje. Dělala jsem najednou ze tří stejných pudinků, ale taky si myslím, že když to kdysi dělávala tchýně tak tam dala 4 pudinky.

  • Katka | 23. 5. 2007 09:36

    Zrovna jsem ji dopekla,kdyz jsem ji rozkrojila vypada hodne odpudive.Je to jaik zele a jak se do toho kousne,tak to vypada jak vceli ul.Nevim co jsem udelala spatne.Testo pred pecenim bylo uplne ridke.Prosim,jak to po upeceni vypada?

  • Martina Pecková | 14. 5. 2007 14:42

    Pekla jsem vcera, je naprosto uzasna, dala jsem jen tretinu hrnecku oleje, zbytek jsem dolila smetanou, pudinky jsem nasypala postupne vsechny do vznikleho testa, uz pri peceni nadherne vonela a moooc vsem chutnala

  • olga lisáková | 20. 2. 2007 11:45

    Jak dlouho a nakolik se mělo péct? Mně to v troubě krásně vyběhlo, téměř dvojnásobek, ale ještě během pečení zase spadlo a zdrclo se. Jinak dobré, jen na mě příliš sladké. Ale manžel se vyjadřoval pochvalně, dokonce sám od sebe a ne až na můj přímý dotaz. Díky.

  • IVANA SEDOVA | 10. 2. 2007 22:10

    tato bábovka už tu je "pudinková",akorát se nedávají 3 ale 4 balíčky a jedné barvy...

  • Miroslava Cveková | 8. 2. 2007 18:23

    Bábovku jsem včera upekla, byla jsem zvědavá jaká bude, když tam není mouka, je dobrá, ale na nás dost mastná, přesto ale dnes už není.Příště zkusím oleje dát jen polovinu hrnku a dolít mlékem do plného.

  • Marta J. | 8. 2. 2007 17:30

    vůbec mi nepřišla chemická ! Ale souhlasím, že mokrá trošku mohla být, já dala půl hrnku oleje a bohatě to stačilo, myslím, že hrnek je opravdu moc... Zkuste a uvidíte:-)

  • Viki | 7. 2. 2007 21:15

    Teda vůbec mi nechutnala, byla divně rozmoklá a oleje mi přišlo moc a chuť byla chemická.. Příště už ani náhodou. Jediné co bylo hezké, byly 3 barvy.Nevím v čem jsem udělla chybu.

  • Lidka Kábrtová | 7. 2. 2007 16:08

    Dámy, a kdo bude hodnotit? Polepšete se :-)

  • Marta J. | 7. 2. 2007 15:17

    je naprosto senzační! dala jsem tam dva mandlové a jeden čokoládový puding. Je krásně hnědá, ale chutná spíš po nahořklých mandlích. Přidala jsem rozinky a nemá chybu. Díky. Všem doporučuju

  • Jaroslava Oumarová | 7. 2. 2007 07:25

    Martine, bábovky, není - li uvedeno jinak, se vkládají do dobře vyhřáté trouby na 180-200°C a po deseti minutách teplotu snížím na 150°C, aby se zvolna propekla. Bábovka se peče déle, asi 3/4 -1 hodinu. Upečenou poznáte tak, že doprostřed zapíchnete špejli a po vytažení musí zůstat suchá. Formu na bábovku je třeba opravdu dobře vymazat a vysypat, aby se pěkně vyklopila. Přeju, ať se daří:-))

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 20:41

    Martine: psala jsem,že jsem ji upekla asi za 25 minut na 170°C.Manželovi jsem pomohla s dojídáním,tak zítra letím hned po ránu si zahrát pinec,ať to vyběhám:o))

  • MartinV | 6. 2. 2007 20:28

    Jano, tak to můžete poslat foto Kluci v akci :-))Adél, pokud mi pošlete mail dám dobrý tip s moukami ...

  • MartinV | 6. 2. 2007 20:13

    Jano, jak dlouho a na jakou teplotu ji pečete ?

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 18:13

    Adél: Mrzí mě to,ale nbohužel zklamu.Manžel se synem ji již zpracovávají,takže příště určitě pošlu i fotečku.Opravdu je moc dobrá:o)

  • Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 17:39

    Bábovku je možné polít jakoukoliv polevou, a také můžete přidat do těsta ořechy.Jsem ráda, že Vám chutná.

  • Adél | 6. 2. 2007 17:19

    paní Kutačová, pošlete prosím fotečku než bábovku sníte :-) Byli bychom moc vděční.

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 16:27

    Inspirovali jste mě a před chviličkou jsem dopekla.Pekla jsem na 170°C asi 25 minut.Já jen slyším,jak manžel pomlaskává a má připomínku,že fantastické by bylo polít to citrónovou polevou.Příště vyzkouším.:o)

  • MartinV | 6. 2. 2007 16:10

    Jak dlouho a v jak teplé toubě pečete ?

  • barča | 6. 2. 2007 12:30

    Peču podobný recept (trochu jiný poměr), musím říct, že je rychlý, chutná a nedá se zkazit. Určitě zkuste.

  • Adél | 6. 2. 2007 11:52

    To vypadá fantasticky! Určitě vyzkouším, protože jsem celiatik a všechny recepty na moučníky bez mouky mě lákají. Děkuji za recept. Hezký den.

  • Jana Kutačová | 6. 2. 2007 10:46

    Alenko: opravdu je to bez mouky.Pudinkové prášky ji nahradí.Je to dobrá bábovka.Občas ji také dělávám a záleží na Vás,jakou příchuť pudinků zvolíte,podle toho bude bábovka chutnat.Já používám smetanový,karamelový a čokoládový pudink.Je to krásně voňavé:o)

  • Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 10:40

    Je to opravdu bez mouky, vyzkoušejte.

  • Majka Rončáková | 6. 2. 2007 10:16

    Kdysi to pekla moje tchýně, ale recept jsem někde založila. Opět to po několika letech upeču, je rychlá a dobrá.

  • Alena | 6. 2. 2007 09:22

    recept vypadá velice dobře , ale chybí mně tam mouka. Je to skutečně jen s pudinkem ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Posvícenské koláče z r. 1900

Posvícenské koláče z r. 1900

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Obložená vejce

Obložená vejce

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

65
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
57
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
50
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
39
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
36
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Zemřel Jiří Bartoška (†78): Smutnění Marka Ebena! Naposledy jsme spolu mluvili před týdnem!

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Smutnění Marka Ebena! Naposledy jsme spolu mluvili před týdnem!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

  • Recepty.cz
  • Rychlá bábovka III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact