To je snad poprvé, co sem píšu, že jídlo nestálo za nic. Naše chutě neoslovilo.
S Pangasem z Lídlu a Adžikou z Alberta jsem ukuchtila podle tohoto receptu večeři.Domácí brambor.kroketky k tomu a rodinka si mlaskla.Dobré to bylo,takže známka-jednička !:-)
Adžiku vyrábí fy Kotányi.
Ryba byla výborná, ale taky dost slaná. Asi by se vzhledem k hořčici nemusela solit vůbec. Jinak ty Alberty se dost liší velikostí (velikostěj) jak jsem si všimla. Ten náš patří k těm menším. Dnes jsem se znovu dívala po adžice, ale nikde jsem ji neviděla. Podívám se po ní v Tescu. I tak ale byla ryba výborná a zaslouží si 1.
Adžika je směs koření: paprika, kopr, koriandr, česnek, příp. majoránka, bazalka, saturejka, pepř atd.....V nouzi by to člověk mohl namíchat i z vlastních zásob...
Mirko, určitě Adžiku by měli v Albertu mít - já ji tam kupuju. Třeba čekají zboží :-)))
Zítra vyzkouším, už se těším. Akorát nemám tu "adžiku". Dívala jsem se ve zdejším Albertu docela důkladně mezi kořením, a nikde po ní ani stopy. Prodává se normálně v těch klasických sáčcích?
Vyzkoušela jsem, "podařilo" se mi pokrm trochu přesolit...a tak jsem to zachraňovala sladkou smetanou. A vůbec to nebylo špatný. Už jsme to měli 2x, dělám to z pangase. Omáčka je chuťově opravdu výborná.