• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá a výborná ryba
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá a výborná ryba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá a výborná ryba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení filety
    • hořčice
    • cibule
    • sůl
    • citron
    • máslo
    • tymián
    • koření - adžika

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety. Osmahneme z obou stran a dle potřeby a puštěné šťávy podlijeme vedou a chvilku podusíme.
2
Posypeme tymiánem a adžikou (koření, které se dá koupit skoro ve všech obchodech), přidáme lžíci hořčice a necháme chvilku probublat.My to jíme většinou s vařeným bramborem a kmínem a všem to moc chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Císařová | 9. 3. 2009 17:02

    To je snad poprvé, co sem píšu, že jídlo nestálo za nic. Naše chutě neoslovilo.

  • Vlaďka Daranská | 21. 11. 2008 07:31

    S Pangasem z Lídlu a Adžikou z Alberta jsem ukuchtila podle tohoto receptu večeři.Domácí brambor.kroketky k tomu a rodinka si mlaskla.Dobré to bylo,takže známka-jednička !:-)

  • Lusinda - | 20. 11. 2008 21:23

    Adžiku vyrábí fy Kotányi.

  • Mirka P. | 20. 11. 2008 19:30

    Ryba byla výborná, ale taky dost slaná. Asi by se vzhledem k hořčici nemusela solit vůbec. Jinak ty Alberty se dost liší velikostí (velikostěj) jak jsem si všimla. Ten náš patří k těm menším. Dnes jsem se znovu dívala po adžice, ale nikde jsem ji neviděla. Podívám se po ní v Tescu. I tak ale byla ryba výborná a zaslouží si 1.

  • Lenka H. | 20. 11. 2008 13:40

    Adžika je směs koření: paprika, kopr, koriandr, česnek, příp. majoránka, bazalka, saturejka, pepř atd.....V nouzi by to člověk mohl namíchat i z vlastních zásob...

  • ladislava staffenová | 19. 11. 2008 20:45

    Mirko, určitě Adžiku by měli v Albertu mít - já ji tam kupuju. Třeba čekají zboží :-)))

  • Mirka P. | 19. 11. 2008 19:08

    Zítra vyzkouším, už se těším. Akorát nemám tu "adžiku". Dívala jsem se ve zdejším Albertu docela důkladně mezi kořením, a nikde po ní ani stopy. Prodává se normálně v těch klasických sáčcích?

  • Lenka H. | 19. 11. 2008 14:03

    Vyzkoušela jsem, "podařilo" se mi pokrm trochu přesolit...a tak jsem to zachraňovala sladkou smetanou. A vůbec to nebylo špatný. Už jsme to měli 2x, dělám to z pangase. Omáčka je chuťově opravdu výborná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citron Filety Hořčice Koření - Adžika Máslo Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Krabí pomazánka od Camm

Krabí pomazánka od Camm

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Srdce na paprice

Srdce na paprice

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Čočkový salát se zeleninou

Čočkový salát se zeleninou

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

243
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
165
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
57
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne
32
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Krásná Sandeva a její postřižiny: Po nemoci přišla změna!

Krásná Sandeva a její postřižiny: Po nemoci přišla změna!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Rychlá a výborná ryba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact