Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety. Osmahneme z obou stran a dle potřeby a puštěné šťávy podlijeme vedou a chvilku podusíme.
2
Posypeme tymiánem a adžikou (koření, které se dá koupit skoro ve všech obchodech), přidáme lžíci hořčice a necháme chvilku probublat.My to jíme většinou s vařeným bramborem a kmínem a všem to moc chutná.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ivana Císařová
|9. 3. 2009 17:02
To je snad poprvé, co sem píšu, že jídlo nestálo za nic. Naše chutě neoslovilo.
Vlaďka Daranská
|21. 11. 2008 07:31
S Pangasem z Lídlu a Adžikou z Alberta jsem ukuchtila podle tohoto receptu večeři.Domácí brambor.kroketky k tomu a rodinka si mlaskla.Dobré to bylo,takže známka-jednička !:-)
Lusinda -
|20. 11. 2008 21:23
Adžiku vyrábí fy Kotányi.
Mirka P.
|20. 11. 2008 19:30
Ryba byla výborná, ale taky dost slaná. Asi by se vzhledem k hořčici nemusela solit vůbec. Jinak ty Alberty se dost liší velikostí (velikostěj) jak jsem si všimla. Ten náš patří k těm menším. Dnes jsem se znovu dívala po adžice, ale nikde jsem ji neviděla. Podívám se po ní v Tescu. I tak ale byla ryba výborná a zaslouží si 1.
Lenka H.
|20. 11. 2008 13:40
Adžika je směs koření: paprika, kopr, koriandr, česnek, příp. majoránka, bazalka, saturejka, pepř atd.....V nouzi by to člověk mohl namíchat i z vlastních zásob...
ladislava staffenová
|19. 11. 2008 20:45
Mirko, určitě Adžiku by měli v Albertu mít - já ji tam kupuju. Třeba čekají zboží :-)))
Mirka P.
|19. 11. 2008 19:08
Zítra vyzkouším, už se těším. Akorát nemám tu "adžiku". Dívala jsem se ve zdejším Albertu docela důkladně mezi kořením, a nikde po ní ani stopy. Prodává se normálně v těch klasických sáčcích?
Lenka H.
|19. 11. 2008 14:03
Vyzkoušela jsem, "podařilo" se mi pokrm trochu přesolit...a tak jsem to zachraňovala sladkou smetanou. A vůbec to nebylo špatný. Už jsme to měli 2x, dělám to z pangase. Omáčka je chuťově opravdu výborná.