• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlá a levná večeře
Napište svůj komentář k receptu

Rychlá a levná večeře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlá a levná večeře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • houskový knedlík
    • vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej
    • plátkový sýr Eidam

Postup přípravy receptu

1
Houskový knedlík - může být i starší nakrájíme na plátky a vždy mezi 2 kolečka knedlíku vložíme stejně velký plátek tvrdého sýra. Kdo má rád uzeninu, může vložit ještě kolečko salámu. Obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance a smažíme na oleji jako klasický řízek.
2
Příloha: zeleninový salát, nebo zelenina.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Levná a rychlá bábovka

Levná a rychlá bábovka

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Levná a rychlá luxusní polévka bez masa i pro masožrouty

Levná a rychlá luxusní polévka bez…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Krybus | 19. 4. 2008 22:24

    Velmi podobný recept tu je pod názvem "Řízky pro pondělní pohodovou večeři".

  • Sylva Karešová | 16. 4. 2008 21:11

    Teri, díky za info. :-)Mirko, tučná, těžká a ostrá jídla ano, ale také jak která.. Jsem vybíravá a málokdo jí vše. Některá jídla nasáklá olejem opravdu zrovna pochoutkou nejsou. Proto ten můj komentík :-) Také to byl spíše komentář tak nějak za lidi, kteří ta těžká jídla neradi :-) Ale třeba zrovna nyní jím vaječnou topinku, a to je mňam :-)

  • Mirka | 16. 4. 2008 16:02

    Od Vás bych takovýto komentář nečekala, Sylvo. Právě jsem si četla Váš lákavý recept na čokoládové knedlíčky ve vanilkové koupeli, kde mimojiné tvrdíte, že jste zvyklá na tučná, těžká a ostrá jídla, takže Vám nedělají problém.

  • Tereza J. | 16. 4. 2008 14:25

    Sylva, nie je to nasiaknuté. U nás robíme zo zvyškov knedlíka ( z kysnutého cesta, ale bez rožkov ) pochúťku. Plátky knedlíka namočíme v rozšľahanom vajci a rýchlo vyprážame z oboch strán. Horúce posypať škoricou a práškovým cukrom a papať. Jedlo pri vyprážaní nasiakne tukom iba vtedy, ak nemá správnu teplotu.

  • Sylva Karešová | 15. 4. 2008 21:41

    No jestli levná, o tom by se dalo polemizovat.. Smažený knedlík? Tak to by mě ani ve snu nenapadlo :-o A není to strašně nasáklé tím olejem? To musí být hodně nezdravé, tučné, těžké... Ne? Teda ale když už tam vidím ten sýr, tak bych si skoro raději udělala smažák :-)

  • Anonym | 12. 4. 2008 17:25

    je to blaf

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houskový knedlík Plátkový sýr Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Šťouchané brambory II.

Šťouchané brambory II.

Žluté řezy se sněhem

Žluté řezy se sněhem

Ohavečské košíčky

Ohavečské košíčky

Pařížský dort - Harlekýn

Pařížský dort - Harlekýn

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Pečená dýně

Pečená dýně

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

77
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
58
Indický chléb (Naan / Chapati)
Indický chléb (Naan /…
56
Piškotová roláda s nutellou
Piškotová roláda s…
32
Celerový krém
Celerový krém
24
Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z remosky
Mrkvové řezy s ořechy …

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hranáč z Hell’s Kitchen a jeho tři sestry: Jeden táta, tři mámy!

Hranáč z Hell’s Kitchen a jeho tři sestry: Jeden táta, tři mámy!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

  • Recepty.cz
  • Rychlá a levná večeře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact