lžíce
polohrubá mouka
není to málo, opravdu to stačí
6
ks
vejce
1
šálek
mléko
1
lžíce
hnědý rum
3
lžíce
kakao
6
lžíce
moučkový cukr
1
balení
vanilkový cukr
1
balení
krém v prášku
Dr. Oetker - čokoládová náplň
1
balení
rama cremefine
0,50
balení
čokoláda
Postup přípravy receptu
1
Ušleháme 6 žloutků, 6 lžic moučkového cukru, 3 lžíce polohrubé mouky a 3 lžíce kakaa. Dále ušlháme sníh z bílků a vše smícháme. Dáme péct na 180°C. Smícháme mléko s rumem a vanilkovým cukrem a na upečeý, ještě teplý korupus poléváme, aby buchta nasákla.
2
Krémovou náplň ušleháme dle návodu a naneseme na korpus. Stejně tak šlehačku Rama Cremefin, kterou naneseme na náplň. Nakonec zdobíme kakaem nebo strouhanou čokoládou.