• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybízový nepečený dort
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový nepečený dort

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 67
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 1,50
      kg červený rybíz - hodně zralý
    • voda
    • 300
      g cukr krupice dle chuti, cca 200 -
    • 3
      ks vanilkový pudink
    • 300
      g dětské piškoty nebo cukrářské, cca
  • Dohotovení
    • šlehačka
    • zakysaná smetana
    • červený rybíz

Postup přípravy receptu

1
Červený rybíz na cedníku propláchneme, není nutné ho obírat z větviček, takže ho okapaný můžeme přesypat rovnou do hrnce s cca 200 mililitry vody, kde ho pod poklicí krátce povaříme (5-8 minut stačí) a pak přes cedník propasírujeme šťávu do jiného hrnce, doplníme jí vodou na 1,5 litru tekutiny, ze které odebereme trochu na zamíchání vanilkových pudinků. Šťávu osladíme dle chuti, přivede k varu, zalijeme rozmíchanými pudinky a za stálého míchání provaříme dle návodu na obalu pudinků.
2
Misky, dortovou formu nebo větší mísu vytřeme olejem, aby se nám vychladlý pudinkový dezert dobře vyklápět. Střídavě plníme nádoby vrstvou piškot a vrstvou pudinku až do jeho spotřebování.
3
Rybízový pudink necháme zchladnout a dáme proležet do chladna přes noc.
4
Před podáváním dozdobíme dle chuti šlehačkou, kopečkem zakysané smetany, čerstvým rybízem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hikle | 28. 6. 2020 18:05

    Rybíz nemusíme, ale dostali jsme ho plný špánek a co s ním, když džem ještě máme? Vybrali jsme si tenhle jednoduchý recept. A? Senzace!!!!!!!!!!!! :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky
Nepečené Zákusky Dorty Pro děti Dezerty Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Chlazení Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červený rybíz Cukr krupice Dětské piškoty Šlehačka Vanilkový pudink Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky se strouhankou

Kokosky se strouhankou

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Hermelínka-pomazánka

Hermelínka-pomazánka

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

193
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
80
César salát s kuřecím a krutony
César salát s kuřecím a…
65
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…
46
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
38
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné pudinkové řezy s…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový linecký koláč
Rybízový linecký koláč
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Rybízový sirup
Rybízový sirup
Rybízový žmolenkový koláč
Rybízový žmolenkový koláč
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
  • Recepty.cz
  • Rybízový nepečený dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact