• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybízový nepečený dort
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový nepečený dort

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 67
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 1,50
      kg červený rybíz - hodně zralý
    • voda
    • 300
      g cukr krupice dle chuti, cca 200 -
    • 3
      ks vanilkový pudink
    • 300
      g dětské piškoty nebo cukrářské, cca
  • Dohotovení
    • šlehačka
    • zakysaná smetana
    • červený rybíz

Postup přípravy receptu

1
Červený rybíz na cedníku propláchneme, není nutné ho obírat z větviček, takže ho okapaný můžeme přesypat rovnou do hrnce s cca 200 mililitry vody, kde ho pod poklicí krátce povaříme (5-8 minut stačí) a pak přes cedník propasírujeme šťávu do jiného hrnce, doplníme jí vodou na 1,5 litru tekutiny, ze které odebereme trochu na zamíchání vanilkových pudinků. Šťávu osladíme dle chuti, přivede k varu, zalijeme rozmíchanými pudinky a za stálého míchání provaříme dle návodu na obalu pudinků.
2
Misky, dortovou formu nebo větší mísu vytřeme olejem, aby se nám vychladlý pudinkový dezert dobře vyklápět. Střídavě plníme nádoby vrstvou piškot a vrstvou pudinku až do jeho spotřebování.
3
Rybízový pudink necháme zchladnout a dáme proležet do chladna přes noc.
4
Před podáváním dozdobíme dle chuti šlehačkou, kopečkem zakysané smetany, čerstvým rybízem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hikle | 28. 6. 2020 18:05

    Rybíz nemusíme, ale dostali jsme ho plný špánek a co s ním, když džem ještě máme? Vybrali jsme si tenhle jednoduchý recept. A? Senzace!!!!!!!!!!!! :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky
Nepečené Zákusky Dorty Pro děti Dezerty Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Chlazení Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červený rybíz Cukr krupice Dětské piškoty Šlehačka Vanilkový pudink Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Salámový aspik

Salámový aspik

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Frittata

Frittata

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

43
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…
41
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
40
Borůvkovo-meruňkové muffiny
Borůvkovo-meruňkové…
39
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
29
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový linecký koláč
Rybízový linecký koláč
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Rybízový sirup
Rybízový sirup
Rybízový žmolenkový koláč
Rybízový žmolenkový koláč
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
  • Recepty.cz
  • Rybízový nepečený dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact