• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč s tvarohem I.
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový koláč s tvarohem I.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 203
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s tvarohem I.
Rybízový koláč s tvarohem I.
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vejce
    • 2
      dl mléko
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 120
      g hera
    • drobenka
    • červený rybíz dle potřeby
    • 500
      g polotučný tvaroh
    • 120
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící prášek a mouku, vše smícháme v hladké polotuhé těsto, které rozetřeme na vymazaný plech. Na takto syrové těsto na koláč dáme rozmíchaný měkký tvaroh s cukrem (dle chuti), posypeme rybízem a navrch posypene drobenkou. Koláč dáme do předehřáté trouby a pečeme na 150°C cca 30 min.
2
Dobrou chuť :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lada28 | 13. 7. 2018 18:14

    Moc dobré s tím tvarohem, můžu jen doporučit.

  • mikina7759 | 5. 7. 2017 21:09

    luxusní

  • anuška | 12. 11. 2016 16:05

    koláč je opravdu výborný ;-)

  • struhalka | 12. 8. 2016 16:52

    Výborný ;-) Místo celého rybízu dávám rozmixovaný rybíz s cukrem, nutno dát víc cukru, aby nebyl koláč moc kyselý.

  • Petra | 5. 8. 2016 17:10

    Opravdu vyborny! Diky za recept

  • nika | 4. 8. 2016 15:53

    dáváte tvaroh z vaničky nebo měkkou kostku?

  • Gabi | 31. 7. 2016 10:06

    Super, někdy na mě ani nezbyde. Dávám tvaroh a zakysanku.

  • Gingina | 29. 7. 2014 15:47

    Díky za tip:-)

  • Jana | 29. 7. 2014 15:42

    Dobrý den, právě vyndaný z trouby, místo Hery rozpuštěné máslo a místo tvarohu zakysaná smetana naprosto úžásný, nadýchaný....nevím, jestli ho ochutnám i odleželý druhý den :-D

  • jinaf | 25. 7. 2014 10:28

    Dobry den, je nutny ten pudinkovy prasek?Dekuji,J.

  • Saša | 5. 7. 2014 16:58

    Nikdy jsem nejedla lepší koláč, nemá žádnou chybu, mňam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) ;-) :-P :-[ <3

  • Verča | 30. 6. 2014 12:13

    Včera jsem vyzkoušela, použila jsem místo hery máslo, do tvarohu a drobenky jsem přidala vanilkový cukr a trochu rumovéhé aroma - buchta VÝBORNÁ!!!! ňamka <3 :-)

  • caca456 | 17. 8. 2013 15:19

    nejvíííííííc :-D

  • caca456 | 17. 8. 2013 15:17

    Moc, moc dobrý a jednoduchý recept na koláč, zravna teť ho jdu dělat, přítel ten k němu nemá ani slov jak mu moc chutná dnes ho dělám už asi po čtvrté a vždy byl výborný. děkuji za skvělí recept :-)

  • caca456 | 17. 8. 2013 15:15

    ten koláč musí být sladký, je tam přece kyselí rybíz :-)

  • Veronika | 13. 8. 2013 21:32

    Koláč je skvělý během měsíce ho dělám už podruhé, přítel mi poprvé snědl 3/4 plechu ;-) Podruhé už jsem ale dávala méně cukru přijde mi moc sladký. Souhlasím, že druhý den je ještě lepší ale ani krátce po vytažení z trouby nemá chybu :D :-))

  • Jára | 10. 8. 2013 21:37

    Koláč se mi povedl, všem chutnal, je vynikající. ;-)

  • Mi | 9. 8. 2013 21:51

    Dobry a rychly recept, dekuji, funguje!

  • xx | 3. 8. 2013 11:38

    Dělám ho na velký plech, takový akorát do trouby. A trochu nabude.

  • iveta | 30. 7. 2013 21:41

    Na jak zhruba velký plech prosím? Nabyde?

  • bartíšínek
    bartíšínek | 7. 7. 2013 14:17

    Moc dobrý, ale uleželý je mnohem lepší :-)

  • walerye | 24. 3. 2013 11:35

    Právě ho dojídáme, je fakt velmi dobrý. Je to nejlepší recept na rybízový koláč, jaký znám. Díky.

  • BaHy | 24. 8. 2012 19:36

    Vynikající, skvělý, lehký, vláčný koláč! Okamžitě se po něm zaprášilo :-) Rozhodně ho nedělám naposledy :-)

  • Marta | 24. 7. 2012 12:30

    Zrovna jsem ho dala do trouby,tak jsem zvědavá...jen mi přijde, že to mělo do menší formy, než na plech, protože jsem měla co dělat, abych to rozetřela přes celou plochu. Snad kypřící prášek odvede svou práci O:-) :-)

  • kristulka :D | 12. 7. 2012 15:21

    tento recept doporučuju je výborný...Ještě jsme tam dali bílý rybíz <3 :-P :-)

  • Irena | 7. 7. 2012 13:51

    :-) Výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červený rybíz Cukr krupice Drobenka Hera Mléko Polohrubá mouka Polotučný tvaroh Prášek do pečiva Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Hruškový džem se zázvorem

Hruškový džem se zázvorem

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Třešňový dort / řez

Třešňový dort / řez

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

157
Čertovský mls
Čertovský mls
101
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
71
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
70
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
47
Fežoáda
Fežoáda

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Rybízový koláč s kokosem
Rybízový koláč s kokosem
Rybízový koláč s polevou
Rybízový koláč s polevou
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Rybízový linecký koláč
Rybízový linecký koláč
Rybízový nepečený dort
Rybízový nepečený dort
Rybízový sirup
Rybízový sirup
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč s tvarohem I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact