• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový koláč

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 1
      bílý jogurt
    • 250
      g cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl mléko
  • Náplň
    • 250
      g tvaroh
    • 2
      vejce
    • 4
      lžíce cukr
    • 500
      g rybíz + drobenka

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C. Umícháme tvaroh s vejci a cukrem, rozetřeme na vychladlé těsto, na náplň nasypeme rybíz a nahoru drobenku.
2
Znovu zapečeme na 175 °C, studený koláč pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • abrakadabra | 15. 7. 2016 21:09

    Přidávám se k pochvalným komentářům. Koláč je vynikající! Šťavnatý a chutě se krásně doplňují. Těsto se opravdu dá nalít, což jistě každý uvítá. Dokonce ho i mám po upečení vyšší, to se mi nestává, obvykle se mi všechno zdrcne ;-) Na radu komentářů jsem dala dva tvarohy a bylo to akorát. S rybízem jsem nešetřila.

  • Robin | 7. 7. 2016 21:24

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Robin | 7. 7. 2016 21:23

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Jana | 22. 3. 2015 13:37

    Skvělý koláč....dala jsem ale 2 tvarohy a pekla tak o půl hodiny déle....

  • Hanach
    Hanach | 9. 7. 2014 16:44

    výborný koláč, zařazuji mezi oblíbené, udělala jsem s černým rybízem a bylo to opravdu luxusní :-)...možná by klidně snesl tvarohy dva....příště vyzkouším :-) Děkuji za recept.

  • Alena | 1. 7. 2014 16:25

    Výbornej.Povedl se, byla samá chvála

  • alenka 59 | 31. 8. 2013 18:23

    jak píšete,koláč je dobrý,ale nepochopila jsem :-! to vyválení,i já měla těsto řidké,na vyválení to rozhodně nebylo.......

  • Sarka | 16. 8. 2013 23:01

    Kolac ujde ale zajímalo by me jak tohle testo vyvalet!?! Vzdyt je ridke a na plech jsem ho musela nalit.

  • zdenicka | 6. 8. 2013 12:19

    VYSKOUSIME A UVIDIME ALE ASI BUDE DOBRY PODLE OHLASU 8-)

  • adolf uzdichcal | 18. 7. 2013 15:25

    je to blevajz vypadáto jako hovno :-X

  • aluska | 2. 5. 2013 13:27

    =-O du na to,,sem zvedava jake to bude

  • malickaaa | 10. 7. 2011 19:40

    kolac je vyborny, zkoušela jsem ho udelat s boruvkama a na chuti mu to rozhodne neubralo :)

  • Petra Kiprá | 12. 10. 2009 13:31

    KOláč je výborný. Dala jsem rovnou dva tvarohy a myslím, že by to sneslo i 3. Těsto je opravdu vyšší, ale to už záleží na chuti každého. Díky za recept!

  • Hanka | 11. 7. 2007 21:31

    Koláč je výborný, moc nám chutnal. Děkuji

  • Kateřina Šimková | 3. 8. 2006 14:29

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Anonym | 3. 8. 2006 14:28

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Eva O. | 28. 7. 2006 06:50

    Koláč jsem vyzkoušela a chutnal nám. I když podle receptu jsem si představovala, že těsto bude tuhé, dalo se na plech nalít a rozetřít. Rybíz zmrazím a určitě udělám znovu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rybíz Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Roláda s nugátovým krémem

Roláda s nugátovým krémem

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Pohádkový čokoládový dort

Pohádkový čokoládový dort

Kávový dort (řez) s pudinkem

Kávový dort (řez) s pudinkem

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

20 minut
Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

40 minut
Čokoládová roláda s lehkým krémem a borůvkami

Čokoládová roláda s lehkým krémem a…

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Zimní minestrone

Zimní minestrone

20 minut
Česnečka

Česnečka

30 minut
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Poslední sledované recepty

68
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
40
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
20
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
18
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i slavnostní s karamelem a kokosovou šlehačkou
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i…
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou, asijskou nebo poctivý domácí vývar
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou,…
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů, které vás dokonale zahřejí
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů,…
Italský koláč ze tří surovin budete milovat. Nepotřebujete na něj mouku ani máslo!
Italský koláč ze tří surovin budete milovat.…
Božská snídaně z vajec 6x jinak: Míchaná, lívance i omeleta!
Božská snídaně z vajec 6x jinak: Míchaná, lívance…
AHA.cz Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Ženy.cz Existuje láska na první pohled?

Existuje láska na první pohled?

Blesk.cz Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Rybízový dort s tvarohem
Rybízový dort s tvarohem
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rybízový koláč podle paní Mixové
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact