• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový koláč

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 1
      bílý jogurt
    • 250
      g cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl mléko
  • Náplň
    • 250
      g tvaroh
    • 2
      vejce
    • 4
      lžíce cukr
    • 500
      g rybíz + drobenka

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C. Umícháme tvaroh s vejci a cukrem, rozetřeme na vychladlé těsto, na náplň nasypeme rybíz a nahoru drobenku.
2
Znovu zapečeme na 175 °C, studený koláč pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • abrakadabra | 15. 7. 2016 21:09

    Přidávám se k pochvalným komentářům. Koláč je vynikající! Šťavnatý a chutě se krásně doplňují. Těsto se opravdu dá nalít, což jistě každý uvítá. Dokonce ho i mám po upečení vyšší, to se mi nestává, obvykle se mi všechno zdrcne ;-) Na radu komentářů jsem dala dva tvarohy a bylo to akorát. S rybízem jsem nešetřila.

  • Robin | 7. 7. 2016 21:24

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Robin | 7. 7. 2016 21:23

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Jana | 22. 3. 2015 13:37

    Skvělý koláč....dala jsem ale 2 tvarohy a pekla tak o půl hodiny déle....

  • Hanach
    Hanach | 9. 7. 2014 16:44

    výborný koláč, zařazuji mezi oblíbené, udělala jsem s černým rybízem a bylo to opravdu luxusní :-)...možná by klidně snesl tvarohy dva....příště vyzkouším :-) Děkuji za recept.

  • Alena | 1. 7. 2014 16:25

    Výbornej.Povedl se, byla samá chvála

  • alenka 59 | 31. 8. 2013 18:23

    jak píšete,koláč je dobrý,ale nepochopila jsem :-! to vyválení,i já měla těsto řidké,na vyválení to rozhodně nebylo.......

  • Sarka | 16. 8. 2013 23:01

    Kolac ujde ale zajímalo by me jak tohle testo vyvalet!?! Vzdyt je ridke a na plech jsem ho musela nalit.

  • zdenicka | 6. 8. 2013 12:19

    VYSKOUSIME A UVIDIME ALE ASI BUDE DOBRY PODLE OHLASU 8-)

  • adolf uzdichcal | 18. 7. 2013 15:25

    je to blevajz vypadáto jako hovno :-X

  • aluska | 2. 5. 2013 13:27

    =-O du na to,,sem zvedava jake to bude

  • malickaaa | 10. 7. 2011 19:40

    kolac je vyborny, zkoušela jsem ho udelat s boruvkama a na chuti mu to rozhodne neubralo :)

  • Petra Kiprá | 12. 10. 2009 13:31

    KOláč je výborný. Dala jsem rovnou dva tvarohy a myslím, že by to sneslo i 3. Těsto je opravdu vyšší, ale to už záleží na chuti každého. Díky za recept!

  • Hanka | 11. 7. 2007 21:31

    Koláč je výborný, moc nám chutnal. Děkuji

  • Kateřina Šimková | 3. 8. 2006 14:29

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Anonym | 3. 8. 2006 14:28

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Eva O. | 28. 7. 2006 06:50

    Koláč jsem vyzkoušela a chutnal nám. I když podle receptu jsem si představovala, že těsto bude tuhé, dalo se na plech nalít a rozetřít. Rybíz zmrazím a určitě udělám znovu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rybíz Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá znojemská

Rychlá znojemská

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Květáková nádivka

Květáková nádivka

Ananasová pohádka

Ananasová pohádka

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

253
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
79
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
50
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Dresing hami mňami
Dresing hami mňami

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Rybízový dort s tvarohem
Rybízový dort s tvarohem
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rybízový koláč podle paní Mixové
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact