• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový koláč

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 1
      bílý jogurt
    • 250
      g cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl mléko
  • Náplň
    • 250
      g tvaroh
    • 2
      vejce
    • 4
      lžíce cukr
    • 500
      g rybíz + drobenka

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C. Umícháme tvaroh s vejci a cukrem, rozetřeme na vychladlé těsto, na náplň nasypeme rybíz a nahoru drobenku.
2
Znovu zapečeme na 175 °C, studený koláč pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • abrakadabra | 15. 7. 2016 21:09

    Přidávám se k pochvalným komentářům. Koláč je vynikající! Šťavnatý a chutě se krásně doplňují. Těsto se opravdu dá nalít, což jistě každý uvítá. Dokonce ho i mám po upečení vyšší, to se mi nestává, obvykle se mi všechno zdrcne ;-) Na radu komentářů jsem dala dva tvarohy a bylo to akorát. S rybízem jsem nešetřila.

  • Robin | 7. 7. 2016 21:24

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Robin | 7. 7. 2016 21:23

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Jana | 22. 3. 2015 13:37

    Skvělý koláč....dala jsem ale 2 tvarohy a pekla tak o půl hodiny déle....

  • Hanach
    Hanach | 9. 7. 2014 16:44

    výborný koláč, zařazuji mezi oblíbené, udělala jsem s černým rybízem a bylo to opravdu luxusní :-)...možná by klidně snesl tvarohy dva....příště vyzkouším :-) Děkuji za recept.

  • Alena | 1. 7. 2014 16:25

    Výbornej.Povedl se, byla samá chvála

  • alenka 59 | 31. 8. 2013 18:23

    jak píšete,koláč je dobrý,ale nepochopila jsem :-! to vyválení,i já měla těsto řidké,na vyválení to rozhodně nebylo.......

  • Sarka | 16. 8. 2013 23:01

    Kolac ujde ale zajímalo by me jak tohle testo vyvalet!?! Vzdyt je ridke a na plech jsem ho musela nalit.

  • zdenicka | 6. 8. 2013 12:19

    VYSKOUSIME A UVIDIME ALE ASI BUDE DOBRY PODLE OHLASU 8-)

  • adolf uzdichcal | 18. 7. 2013 15:25

    je to blevajz vypadáto jako hovno :-X

  • aluska | 2. 5. 2013 13:27

    =-O du na to,,sem zvedava jake to bude

  • malickaaa | 10. 7. 2011 19:40

    kolac je vyborny, zkoušela jsem ho udelat s boruvkama a na chuti mu to rozhodne neubralo :)

  • Petra Kiprá | 12. 10. 2009 13:31

    KOláč je výborný. Dala jsem rovnou dva tvarohy a myslím, že by to sneslo i 3. Těsto je opravdu vyšší, ale to už záleží na chuti každého. Díky za recept!

  • Hanka | 11. 7. 2007 21:31

    Koláč je výborný, moc nám chutnal. Děkuji

  • Kateřina Šimková | 3. 8. 2006 14:29

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Anonym | 3. 8. 2006 14:28

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Eva O. | 28. 7. 2006 06:50

    Koláč jsem vyzkoušela a chutnal nám. I když podle receptu jsem si představovala, že těsto bude tuhé, dalo se na plech nalít a rozetřít. Rybíz zmrazím a určitě udělám znovu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rybíz Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Knedle v hrnečku

Knedle v hrnečku

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Vařené mušle

Vařené mušle

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

79
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
29
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Virgin mojito
Virgin mojito
23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Rybízový dort s tvarohem
Rybízový dort s tvarohem
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rybízový koláč podle paní Mixové
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact