• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Rybízový koláč

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 1
      bílý jogurt
    • 250
      g cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl mléko
  • Náplň
    • 250
      g tvaroh
    • 2
      vejce
    • 4
      lžíce cukr
    • 500
      g rybíz + drobenka

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vyválíme ho a přendáme na plech s vyšším okrajem. Zapečeme 15 min. na 175 °C. Umícháme tvaroh s vejci a cukrem, rozetřeme na vychladlé těsto, na náplň nasypeme rybíz a nahoru drobenku.
2
Znovu zapečeme na 175 °C, studený koláč pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • abrakadabra | 15. 7. 2016 21:09

    Přidávám se k pochvalným komentářům. Koláč je vynikající! Šťavnatý a chutě se krásně doplňují. Těsto se opravdu dá nalít, což jistě každý uvítá. Dokonce ho i mám po upečení vyšší, to se mi nestává, obvykle se mi všechno zdrcne ;-) Na radu komentářů jsem dala dva tvarohy a bylo to akorát. S rybízem jsem nešetřila.

  • Robin | 7. 7. 2016 21:24

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Robin | 7. 7. 2016 21:23

    Dal jsem tam omylep prášek do perníku a taky to není špatné :) Příště bych možná ale použil dva tvarohy...

  • Jana | 22. 3. 2015 13:37

    Skvělý koláč....dala jsem ale 2 tvarohy a pekla tak o půl hodiny déle....

  • Hanach
    Hanach | 9. 7. 2014 16:44

    výborný koláč, zařazuji mezi oblíbené, udělala jsem s černým rybízem a bylo to opravdu luxusní :-)...možná by klidně snesl tvarohy dva....příště vyzkouším :-) Děkuji za recept.

  • Alena | 1. 7. 2014 16:25

    Výbornej.Povedl se, byla samá chvála

  • alenka 59 | 31. 8. 2013 18:23

    jak píšete,koláč je dobrý,ale nepochopila jsem :-! to vyválení,i já měla těsto řidké,na vyválení to rozhodně nebylo.......

  • Sarka | 16. 8. 2013 23:01

    Kolac ujde ale zajímalo by me jak tohle testo vyvalet!?! Vzdyt je ridke a na plech jsem ho musela nalit.

  • zdenicka | 6. 8. 2013 12:19

    VYSKOUSIME A UVIDIME ALE ASI BUDE DOBRY PODLE OHLASU 8-)

  • adolf uzdichcal | 18. 7. 2013 15:25

    je to blevajz vypadáto jako hovno :-X

  • aluska | 2. 5. 2013 13:27

    =-O du na to,,sem zvedava jake to bude

  • malickaaa | 10. 7. 2011 19:40

    kolac je vyborny, zkoušela jsem ho udelat s boruvkama a na chuti mu to rozhodne neubralo :)

  • Petra Kiprá | 12. 10. 2009 13:31

    KOláč je výborný. Dala jsem rovnou dva tvarohy a myslím, že by to sneslo i 3. Těsto je opravdu vyšší, ale to už záleží na chuti každého. Díky za recept!

  • Hanka | 11. 7. 2007 21:31

    Koláč je výborný, moc nám chutnal. Děkuji

  • Kateřina Šimková | 3. 8. 2006 14:29

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Anonym | 3. 8. 2006 14:28

    Přesně jak píše Eva - těsto se dalo nalít, což já ocením vždy víc, protože hrozně nerada těsto válím. Těsto je trochu vyšší, než jsem čekala, takže příště bych na tu náplň dala dva tvarohy, aby tam byla víc znát. Měla jsem celkem sladký černý rybíz, tak jsem to trošku ošidila s cukrem, což příště neudělám - na rybíz vždy raději více. I když my jsme docukrovali navrch a bylo to moc dobré, přítel na tom žádné vady neshledával :o)

  • Eva O. | 28. 7. 2006 06:50

    Koláč jsem vyzkoušela a chutnal nám. I když podle receptu jsem si představovala, že těsto bude tuhé, dalo se na plech nalít a rozetřít. Rybíz zmrazím a určitě udělám znovu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rybíz Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Selské sendviče

Selské sendviče

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Buchta Margotka

Buchta Margotka

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Krém z dýně hókaidó

Krém z dýně hókaidó

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

44
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
39
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
34
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
29
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
28
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice

Zajímavé články

Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
AHA.cz Zklamání Patricie Pagáčové? Místo princezny jen služka

Zklamání Patricie Pagáčové? Místo princezny jen služka

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Marek Ztracený překonal svůj největší strach! Bál se na plošině 13 metrů vysoko!

Marek Ztracený překonal svůj největší strach! Bál se na plošině 13 metrů vysoko!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

Další doporučené recepty:

Rybízový dort s tvarohem
Rybízový dort s tvarohem
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč II.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč IV.
Rybízový koláč podle paní Mixové
Rybízový koláč podle paní Mixové
  • Recepty.cz
  • Rybízový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact