Vynikající rybízový koláč posypaný drobenkou je krásně šťavnatý a vláčný. Vychutnejte si každé sousto této pochoutky třeba k odpolednímu čaji či kávě.
RADA: Koláče s ovocem 6x jinak
RADA: 5 tipů, které vám usnadní pečení
Rybízový koláč s drobenkou
Rybízový koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové bavorské závitky
Mlsná krůta
Kynuté lívance mojí babičky
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Krůtí křídlo pečené na houbách
Indický chléb (Naan / Chapati)
Bramborové buchty - kynuté
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…