• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybízová pěna
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová pěna

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová pěna
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      cukr krystal
    • 1
      bílek
    • 1
      hrnek rybíz stopky

Postup přípravy receptu

1
Rybíz, bílek a cukr šleháme do husté pěny. Pěnu naložíme do mističek, ozdobíme několika bobulkami rybízu a podáváme samotné nebo se sušenkami, piškoty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 25. 7. 2013 20:27

    Opravdu, když šleháte zároveň bílky, rybíz, cukr, tak se vám to vyšlehá? Já jsem bála, tak jsem první šlehala bílky s cukrem a pak opatrně přidávala namixovaný rybíz... Pěna se mi povedla ale bohužel nám přišla až příliš sladká, ani se nedojedla :( Jenomže ono se to pitomě průběžně kontroluje, krystal se rozpouští postupně, takže sladkost se rozvíjí, nechtěla jsem moc přisypávat průběžně, abych nepřešlehala bílky...) Prostě na nás byl hrnek cukru moc, a to jsem dávala rybízu skoro dvakrát tolik... Jinak určitě bych do ingrediencí doplnila, že jedním bílkem se myslí hrnek (aspoň teda doufám), stejně tak u cukru...

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:36

    Ňááááám! :-D :-D :-D

  • Jitka.H | 3. 7. 2011 13:48

    Pěny jsou výborné at z jahod,malin i z rybízu.Dneska jsem jí dělala.. 8-) :-! :-$ :-[ :-D

  • Jitka | 3. 7. 2011 13:48

    Pěny jsou výborné at z jahod,malin i z rybízu.Dneska jsem jí dělala.. 8-) :-! :-$ :-[ :-D

  • Jana z VM | 25. 7. 2006 08:11

    Tyto pěny jsou výborné na vdolky a lívance !! No a že byly nejlepší za mého dětství s pěnou z jesních jahod, to ani nemusím psát, že ...

  • Míla Kořínková | 24. 7. 2006 22:55

    Mamka nám ji dělala s lesními jahodami, stačil hrneček jahod a byla z toho hromada dobroty, ňamňam

  • Anonym | 24. 7. 2006 18:31

    Já jsem jahodovou pěnu strčila na chvilku do mražáku-jen na chvilku vychladit-zapoměla jsem na ni až do druhého dne.Lepší jahodovou zmrzlinu jsem ještě nejedla!Tak to zkusím i s rybízovou pěnou...i

  • ELA | 24. 7. 2006 10:35

    s jahodami dělala moje babička (v zimě místo jahod a cukru prostě jahodovou marmeládu). je to dobrota!!

  • Tereza Jarčušková | 24. 7. 2006 10:20

    Možno áno, neskúšala som to, ale jahody sú v tomto smere podobné ríbezliam, myslím, že áno.

  • Ludmila Vazquez | 15. 7. 2006 20:42

    Šlo by použít jahody? Děkuji :-)

  • Tereza Jarčušková | 10. 7. 2006 16:59

    Aj tento anonym som ja, ospravedlňujem sa.

  • Anonym | 10. 7. 2006 16:40

    Anonym, nie odpeckovaný, ale odstopkovaný rybíz, najrýchlejšie vidličkou : ))) Alenka, toho cukru dajte nie kopcovitý, ale troška nedosypaný hrnček. Pena je síce sladká, ale výborná . Môžete ňou natrieť aj jednoducho upečenú piškótu, posypať bobuľkami a máte dobrý koláčik.

  • Alena | 7. 7. 2006 17:40

    Dotaz, není toho cukru nějak moc? Díky.

  • Ivana | 5. 7. 2006 06:17

    Tohle nám mamka v sedmdesátých letech děllala jako odměnu za trhání kopřiv, obírání brambor, úklid dvora...Někdy pod pěnu dala do misek puding.

  • Kuchařka on-line | 4. 7. 2006 13:16

    Jé, moc se omluvám, práce kvapná málo platná...recept byl opraven.

  • Gábina Houšková | 4. 7. 2006 13:03

    a ebylo tím myšleno, že se ten rybíz odšťopkuje?

  • Věra | 4. 7. 2006 12:12

    Napadá mě jedině odštavňovač ?

  • anonym | 4. 7. 2006 11:50

    Jak se prosim odpeckovava rybiz?

  • helenus | 4. 7. 2006 11:24

    táto pena je výborná aj na šišky. kedysi nám ich tak robila mama.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Rybíz
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké koláčky

Linecké koláčky

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Ovocný koláč se želatinou II.

Ovocný koláč se želatinou II.

Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty

Zapečené brambory s mozzarellou a…

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Jahodové řezy od Bláži
Jahodové řezy od Bláži
28
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Řecká musaka podle…
28
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na…
24
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
23
Špaldovo-semolinové palačinky, základní recept
Špaldovo-semolinové…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Rybízová buchta s čokoládou
Rybízová buchta s čokoládou
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena
Rybízové víno II.
Rybízové víno II.
Rybízovo-angreštový koláč
Rybízovo-angreštový koláč
  • Recepty.cz
  • Rybízová pěna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact