• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybízová pěna
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová pěna

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová pěna
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      cukr krystal
    • 1
      bílek
    • 1
      hrnek rybíz stopky

Postup přípravy receptu

1
Rybíz, bílek a cukr šleháme do husté pěny. Pěnu naložíme do mističek, ozdobíme několika bobulkami rybízu a podáváme samotné nebo se sušenkami, piškoty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 25. 7. 2013 20:27

    Opravdu, když šleháte zároveň bílky, rybíz, cukr, tak se vám to vyšlehá? Já jsem bála, tak jsem první šlehala bílky s cukrem a pak opatrně přidávala namixovaný rybíz... Pěna se mi povedla ale bohužel nám přišla až příliš sladká, ani se nedojedla :( Jenomže ono se to pitomě průběžně kontroluje, krystal se rozpouští postupně, takže sladkost se rozvíjí, nechtěla jsem moc přisypávat průběžně, abych nepřešlehala bílky...) Prostě na nás byl hrnek cukru moc, a to jsem dávala rybízu skoro dvakrát tolik... Jinak určitě bych do ingrediencí doplnila, že jedním bílkem se myslí hrnek (aspoň teda doufám), stejně tak u cukru...

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:36

    Ňááááám! :-D :-D :-D

  • Jitka.H | 3. 7. 2011 13:48

    Pěny jsou výborné at z jahod,malin i z rybízu.Dneska jsem jí dělala.. 8-) :-! :-$ :-[ :-D

  • Jitka | 3. 7. 2011 13:48

    Pěny jsou výborné at z jahod,malin i z rybízu.Dneska jsem jí dělala.. 8-) :-! :-$ :-[ :-D

  • Jana z VM | 25. 7. 2006 08:11

    Tyto pěny jsou výborné na vdolky a lívance !! No a že byly nejlepší za mého dětství s pěnou z jesních jahod, to ani nemusím psát, že ...

  • Míla Kořínková | 24. 7. 2006 22:55

    Mamka nám ji dělala s lesními jahodami, stačil hrneček jahod a byla z toho hromada dobroty, ňamňam

  • Anonym | 24. 7. 2006 18:31

    Já jsem jahodovou pěnu strčila na chvilku do mražáku-jen na chvilku vychladit-zapoměla jsem na ni až do druhého dne.Lepší jahodovou zmrzlinu jsem ještě nejedla!Tak to zkusím i s rybízovou pěnou...i

  • ELA | 24. 7. 2006 10:35

    s jahodami dělala moje babička (v zimě místo jahod a cukru prostě jahodovou marmeládu). je to dobrota!!

  • Tereza Jarčušková | 24. 7. 2006 10:20

    Možno áno, neskúšala som to, ale jahody sú v tomto smere podobné ríbezliam, myslím, že áno.

  • Ludmila Vazquez | 15. 7. 2006 20:42

    Šlo by použít jahody? Děkuji :-)

  • Tereza Jarčušková | 10. 7. 2006 16:59

    Aj tento anonym som ja, ospravedlňujem sa.

  • Anonym | 10. 7. 2006 16:40

    Anonym, nie odpeckovaný, ale odstopkovaný rybíz, najrýchlejšie vidličkou : ))) Alenka, toho cukru dajte nie kopcovitý, ale troška nedosypaný hrnček. Pena je síce sladká, ale výborná . Môžete ňou natrieť aj jednoducho upečenú piškótu, posypať bobuľkami a máte dobrý koláčik.

  • Alena | 7. 7. 2006 17:40

    Dotaz, není toho cukru nějak moc? Díky.

  • Ivana | 5. 7. 2006 06:17

    Tohle nám mamka v sedmdesátých letech děllala jako odměnu za trhání kopřiv, obírání brambor, úklid dvora...Někdy pod pěnu dala do misek puding.

  • Kuchařka on-line | 4. 7. 2006 13:16

    Jé, moc se omluvám, práce kvapná málo platná...recept byl opraven.

  • Gábina Houšková | 4. 7. 2006 13:03

    a ebylo tím myšleno, že se ten rybíz odšťopkuje?

  • Věra | 4. 7. 2006 12:12

    Napadá mě jedině odštavňovač ?

  • anonym | 4. 7. 2006 11:50

    Jak se prosim odpeckovava rybiz?

  • helenus | 4. 7. 2006 11:24

    táto pena je výborná aj na šišky. kedysi nám ich tak robila mama.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Srpen Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Rybíz
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčkový ovocný koláč

Hrníčkový ovocný koláč

Hruškový koláč II.

Hruškový koláč II.

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Chodský koláč

Chodský koláč

Smetanový dortík

Smetanový dortík

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Ovocný salátek

Ovocný salátek

Rybí steak

Rybí steak

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

105
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
94
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
89
Dýňová tortila
Dýňová tortila
51
Máslové řízky
Máslové řízky
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
Tortilla 5x jinak: S masovými kuličkami, pečenou zeleninou nebo v mexickém stylu
Tortilla 5x jinak: S masovými kuličkami, pečenou…
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa,…
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč, rybízový koláč s tvarohem a luxusní roláda s třešněmi
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč,…
AHA.cz Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Gregorová už nevydržela mlčet: Pravda o Ondřeji Brzobohatém

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Když podprsenka překáží: Tejpovací pásky na prsa jsou řešením nejen nevzhledných ramínek!

Když podprsenka překáží: Tejpovací pásky na prsa jsou řešením nejen nevzhledných ramínek!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Festival Metronome Prague dnes vrcholí: Vystoupila Langerová i Rag'n'Bone Man!

Festival Metronome Prague dnes vrcholí: Vystoupila Langerová i Rag'n'Bone Man!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Nejšikovnější znamení zvěrokruhu: Kdo má ruce ze zlata? A kdo naopak nevymění ani žárovku?

Nejšikovnější znamení zvěrokruhu: Kdo má ruce ze zlata? A kdo naopak nevymění ani žárovku?

Další doporučené recepty:

Rybízová buchta s čokoládou
Rybízová buchta s čokoládou
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena
Rybízové víno II.
Rybízové víno II.
Rybízovo-angreštový koláč
Rybízovo-angreštový koláč
  • Recepty.cz
  • Rybízová pěna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact