• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová buchta s čokoládou

autor: Miroslava Kokšalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová buchta s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • sníh z bílku ze 6 bílků
    • 180
      g cukr krystal
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 20
      g kakao
    • 50
      g máslo
    • 1
      balíček vanilkový cukr
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 250
      g tvaroh
    • mléko dle potřeby
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 500
      g rybíz

Postup přípravy receptu

1
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
2
Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30-45 minut podle typu trouby.
3
Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem (moučkový cukr po lžičkách přidávat do ušlehaného másla, potom vmíchat tvaroh, dle potřeby přidat mléko) , na který dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
4
Dáme do lednice a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 14. 8. 2015 20:49

    Do malé formy (tuším 26cm) jsem dělala poloviční množství. Mouku jsem dávala půl napůl špaldovou hladkou a hrubou. Cukr jsem měla muscovado a dala jsem ho jen 80g, vanilkovej jsem úplně vynechala. Krém jsem ošidila - míň másla, víc tvarohu a sirup z agáve (snažím se o zdravější pečení :-)). Buchta je moc fajn ;-)

  • Miroslava Kokšalová | 3. 2. 2007 19:53

    Mirko tu čokoládu opravdu nastrouháme,dělá to hezkou mozaiku.

  • Miroslava Severová | 31. 1. 2007 12:52

    Tu čokoládu opravdu nastrouháme nebo by se mohla rozpustit a povrch polít ??

  • Miroslava Kokšalová | 30. 1. 2007 21:42

    Pavlínko a Hanko recept mám vyzkoušený pouze s tím rybízem,ale každý má rád něco jiného.Vyzkoušejte jiné ovoce a dejte vědět jak to dopadlo Děkuji

  • Pavlínka | 30. 1. 2007 08:55

    Hani,dekuji-to je též dobrý nápad.Broskve máme rádi.Určitě to bude dobré.

  • Hana Rožníčková | 29. 1. 2007 17:58

    Pavlínko, u nás rybíz nikomu " nejede ". Já myslím, že by to šlo udělat i z jiného ovoce. Mě by tam zase " seděly " broskve. S tou čokoládou, mňam..

  • Pavlinka | 29. 1. 2007 16:55

    Slo by misto rybizu použit třeba ananas v konzervě,nebo mandarinky?Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rybíz Sníh z bílku Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské sendviče

Selské sendviče

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Mrkvové řezy s ananasem

Mrkvové řezy s ananasem

Čokoládový koláč s třešněmi

Čokoládový koláč s třešněmi

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

76
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Posvícenské koláče z r. 1900
Posvícenské koláče z r.…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Slaný závin s vinnou klobásou
Slaný závin s vinnou…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Love Island plný bývalých Dominique Alagii: Dorazí i Ben Cristovao?

Love Island plný bývalých Dominique Alagii: Dorazí i Ben Cristovao?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Rybízová bábovka
Rybízová bábovka
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
Rybízová pěna
Rybízová pěna
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact