• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová buchta s čokoládou

autor: Miroslava Kokšalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová buchta s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • sníh z bílku ze 6 bílků
    • 180
      g cukr krystal
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 20
      g kakao
    • 50
      g máslo
    • 1
      balíček vanilkový cukr
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 250
      g tvaroh
    • mléko dle potřeby
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 500
      g rybíz

Postup přípravy receptu

1
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
2
Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30-45 minut podle typu trouby.
3
Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem (moučkový cukr po lžičkách přidávat do ušlehaného másla, potom vmíchat tvaroh, dle potřeby přidat mléko) , na který dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
4
Dáme do lednice a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 14. 8. 2015 20:49

    Do malé formy (tuším 26cm) jsem dělala poloviční množství. Mouku jsem dávala půl napůl špaldovou hladkou a hrubou. Cukr jsem měla muscovado a dala jsem ho jen 80g, vanilkovej jsem úplně vynechala. Krém jsem ošidila - míň másla, víc tvarohu a sirup z agáve (snažím se o zdravější pečení :-)). Buchta je moc fajn ;-)

  • Miroslava Kokšalová | 3. 2. 2007 19:53

    Mirko tu čokoládu opravdu nastrouháme,dělá to hezkou mozaiku.

  • Miroslava Severová | 31. 1. 2007 12:52

    Tu čokoládu opravdu nastrouháme nebo by se mohla rozpustit a povrch polít ??

  • Miroslava Kokšalová | 30. 1. 2007 21:42

    Pavlínko a Hanko recept mám vyzkoušený pouze s tím rybízem,ale každý má rád něco jiného.Vyzkoušejte jiné ovoce a dejte vědět jak to dopadlo Děkuji

  • Pavlínka | 30. 1. 2007 08:55

    Hani,dekuji-to je též dobrý nápad.Broskve máme rádi.Určitě to bude dobré.

  • Hana Rožníčková | 29. 1. 2007 17:58

    Pavlínko, u nás rybíz nikomu " nejede ". Já myslím, že by to šlo udělat i z jiného ovoce. Mě by tam zase " seděly " broskve. S tou čokoládou, mňam..

  • Pavlinka | 29. 1. 2007 16:55

    Slo by misto rybizu použit třeba ananas v konzervě,nebo mandarinky?Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rybíz Sníh z bílku Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Jednoduchý jogurtový ořechový / kokosový beránek

Jednoduchý jogurtový ořechový /…

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Dort z OREO sušenek

Dort z OREO sušenek

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

35 minut
Tortilla s paprikou a pórkem

Tortilla s paprikou a pórkem

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

45
Fežoáda
Fežoáda
43
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
43
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
42
Virgin mojito
Virgin mojito
31
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky

Zajímavé články

Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
AHA.cz Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Ženy.cz Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Blesk.cz Když lumpa trápí pumpa: Godla jako lupič pod prášky!

Když lumpa trápí pumpa: Godla jako lupič pod prášky!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Další doporučené recepty:

Rybízová bábovka
Rybízová bábovka
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
Rybízová pěna
Rybízová pěna
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact