• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Rybízová buchta s čokoládou

autor: Miroslava Kokšalová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rybízová buchta s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks žloutek
    • sníh z bílku ze 6 bílků
    • 180
      g cukr krystal
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 20
      g kakao
    • 50
      g máslo
    • 1
      balíček vanilkový cukr
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 250
      g tvaroh
    • mléko dle potřeby
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 500
      g rybíz

Postup přípravy receptu

1
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
2
Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30-45 minut podle typu trouby.
3
Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem (moučkový cukr po lžičkách přidávat do ušlehaného másla, potom vmíchat tvaroh, dle potřeby přidat mléko) , na který dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
4
Dáme do lednice a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Rybízová marmeláda

Rybízová marmeláda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 14. 8. 2015 20:49

    Do malé formy (tuším 26cm) jsem dělala poloviční množství. Mouku jsem dávala půl napůl špaldovou hladkou a hrubou. Cukr jsem měla muscovado a dala jsem ho jen 80g, vanilkovej jsem úplně vynechala. Krém jsem ošidila - míň másla, víc tvarohu a sirup z agáve (snažím se o zdravější pečení :-)). Buchta je moc fajn ;-)

  • Miroslava Kokšalová | 3. 2. 2007 19:53

    Mirko tu čokoládu opravdu nastrouháme,dělá to hezkou mozaiku.

  • Miroslava Severová | 31. 1. 2007 12:52

    Tu čokoládu opravdu nastrouháme nebo by se mohla rozpustit a povrch polít ??

  • Miroslava Kokšalová | 30. 1. 2007 21:42

    Pavlínko a Hanko recept mám vyzkoušený pouze s tím rybízem,ale každý má rád něco jiného.Vyzkoušejte jiné ovoce a dejte vědět jak to dopadlo Děkuji

  • Pavlínka | 30. 1. 2007 08:55

    Hani,dekuji-to je též dobrý nápad.Broskve máme rádi.Určitě to bude dobré.

  • Hana Rožníčková | 29. 1. 2007 17:58

    Pavlínko, u nás rybíz nikomu " nejede ". Já myslím, že by to šlo udělat i z jiného ovoce. Mě by tam zase " seděly " broskve. S tou čokoládou, mňam..

  • Pavlinka | 29. 1. 2007 16:55

    Slo by misto rybizu použit třeba ananas v konzervě,nebo mandarinky?Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rybíz Sníh z bílku Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Ořechové pusinky

Ořechové pusinky

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Penne con polo

Penne con polo

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

175
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
121
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
82
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
79
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
67
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Další doporučené recepty:

Rybízová bábovka
Rybízová bábovka
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s drobenkou
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová bublanina s krémem
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
Rybízová pěna
Rybízová pěna
  • Recepty.cz
  • Rybízová buchta s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact