Do malé formy (tuším 26cm) jsem dělala poloviční množství. Mouku jsem dávala půl napůl špaldovou hladkou a hrubou. Cukr jsem měla muscovado a dala jsem ho jen 80g, vanilkovej jsem úplně vynechala. Krém jsem ošidila - míň másla, víc tvarohu a sirup z agáve (snažím se o zdravější pečení :-)). Buchta je moc fajn ;-)
Mirko tu čokoládu opravdu nastrouháme,dělá to hezkou mozaiku.
Tu čokoládu opravdu nastrouháme nebo by se mohla rozpustit a povrch polít ??
Pavlínko a Hanko recept mám vyzkoušený pouze s tím rybízem,ale každý má rád něco jiného.Vyzkoušejte jiné ovoce a dejte vědět jak to dopadlo Děkuji
Hani,dekuji-to je též dobrý nápad.Broskve máme rádi.Určitě to bude dobré.
Pavlínko, u nás rybíz nikomu " nejede ". Já myslím, že by to šlo udělat i z jiného ovoce. Mě by tam zase " seděly " broskve. S tou čokoládou, mňam..
Slo by misto rybizu použit třeba ananas v konzervě,nebo mandarinky?Děkuji.