Dobrý den. Ačkoli tyto www stránky používám celkem často na rychlou radu či inspiraci při vaření a pečení, až Váš recept na bublaninu a domněnka, že je třeba ho řádně ohodnotit, mne donutil k registraci... Tímto tedy děkuji za úžasnou rybízovou bublaninu, mé staré recepty skončily v koši. Všem vřele doporučuji. PS: osobně se mi těsto zdálo malinko tužší, přidala jsem něco mléka
Perfektní typ jak využít sezóní rybíz. Bublaninka byla moc dobrá a i když moc nepeču, tak se mi povedla.
tak me se nejak nepovedla :-( uvnitr je mazlava - pekla jsem ji pri horkovzduchu 40 min na 160, rybiz jsem davala podle oka, tak jestli ho bylo hodne.... ale ty okraje (ktery se povedli) nam chutnali...
tato bublanina je moc dobrá! a pane marku, vy asi tatar budete, když nechápete, že pěna se ušlehá z másla a cukru, a pak se přidají vejce. Od Vás bych si radši jídlo v restauraci neobjednala, když neumíte pochopit ani jednoduchý postup.
Vyzkoušela jsem a musím pochválit. Neměla jsem šlehačku, tak jsem použila tvaroh naředěný mlékem a je to moc dobré. Ještě to ani nezchládlo a už je půl plechu pryč. A k Markovu názoru: s receptem jsem neměla nejmenší problém, myslím, že ho pochopí i začátečník, takže by to měl zvládnout i kuchař s čtyřletou praxí. :-)
Vyzkoušela jsem a nemůžu než pochválit, i když pro nás byl jeden plech málo (při počtu deseti strávníků se po něm opravdu jen zaprášilo :-)))Těsto je tužší, ale při troše šikovnosti a s namočeným nožem se dá rozprostřít dobře a jestli se někomu zdá kyselý....a o tom ten rybíz ale sakryš je ne? :-)))
Uf to zas byla kyselina.. Ani tento recept neututlá kyselou chuť rybízu. Navíc upozorňuji stejně nezkušené pekaře jako jsem já, že rozdělat to těsto na plech je trochu pracnější, pže je hutnější a navíc jsem si nedala asi dost práce s tím vším šleháním, buchta byla tužší. No ale jinak snad pro milovníky rybízu by recept mohl být ok !
Recept mi přijde naprosto v pořádku, stačí se podívat do ingrediencí, takže když dělám krém, počet vajec tam prostě vidím. Navíc recpt vypadá zajímavě, určitě vyzkouším.
Pro Marka: Jsem teprve začínající kuchtička a tuhle bublaninu jsem upekla naprosto bez problému. Nevím, co se vám na receptu nezdá...? Mně příjde naprosto srozumitelný! A výsledek stojí za to!
Je to super recept!Nechapu jak nekdo muze neco takoveho napsat,to abych mel skolu na takove recepty!Jeste ste nenapsala s kolika vajec se usleha pena a nebo je to mysleno ze se z masla usleha pena ale to bych musel bejt tatar abych tohle pochopil!Varil sem 4 roky v restauraci ale tuhle bublaninu bych podle tohoto receptu asi nikdy neupekl.
Teda musím říct,že je to fakt výborný.Nevydržela jsem,ještě vlažnou zakrojila, k tomu trochu zakysanou smetanu.Rozplívá se na jazyku.Místo mletých mandlí jsem dala nasekané a je to křupavější. Možná příště zkusím zalít ten rybíz pudingem-toby taky mohlo být dobrý.Každopádně, je to mlaskačka.
Výborná,všem chutnala a stejně jako Petra:teď už konečně vím,co s rybízem!!!:-))
bylo to vynikající, už jsem nevěděla co s rybízem...opravdu dobrá buchta, určitě ji zařadím do "jidelničku"
Výborné.Zapoměla jsem na mandle,ale i bez nich to bylo na 1.
Je to moc dobrá bublanina. Všem chutnala.
Právě jsem ji ochutnala,je moc výborná. A ten krém tomu dodává vlhkost a výtečnou chuť. Neudržela jsem se a zhltla skoro čtvrt plechu
Vyzkoušela jsem to a všem chutnal. Lepší je nechat bublaninu do druhého dne odležet,je pak vláčnější a chutnější,není tak suchá.
Musí to být velice dobré, ikdyž teď už čerstvý rybíz nemám, ale zkusím z mrazeného.Zaráží mě jedno hodnocení za 4 a a ni k tomu není komentář! Já myslím, že - vzhledem k uvedeným surovinám - to nemůže být na tuto známku!Zkusil jste to už někdo??