Ušleháme žloutky, vanilkový a moučkový cukr, přilijeme mléko s olejem, šleháme, nakonec vmícháme mouku, ve které jsme pečlivě rozmíchali prášek do pečiva. Těsto nalijeme do vymazaného pekáčku a hustě posypeme ovocem.
2
V elektrické troubě pečeme při 160 °C asi 40-45 minut. Na posledních 5-7 minut bublaninu zakryjeme šlehaným sněhem, který zapečením chytne světlehnědou barvu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra Š.
|29. 8. 2007 14:38
Není vůbec dobrá !!! Těsto se nedá vylít na pekáč, přiliš mnoho mouky !!! Ušlehaný sníh navrchu dojem spíše kazí. Už nikdy tuto buchtu dělat nebudu !!!!!!!
Anonym
|11. 7. 2007 23:55
Vyborna. Pridala jsem dvakrat tolik mleka a vsechno se povedlo krasne. Dekuju!
Stanislava Vernerová
|5. 7. 2006 08:14
Můžu doporučit. Byla vážně dobrá.
Marcela
|14. 8. 2005 19:28
Nedoporucuji!v teste je prilis mouky a nalit se na plech opravdu neda, ma konzistenci kynuteho testa:o( Navic je na ochutnani velmi moucne.. Testo jsem musela vyhodit a z rybizu udelat uplne jinou buchtu.. Pokud to budete prece jen zkouset, tak mozna s polovinou mouky..