Vše promíchat a nechat v chladu proležet (třeba přes noc). Pak přivést k varu a na mírném plameni 20 minut bez míchání, (jen protřepávat, aby se rybíz nerozvařil a kuličky zůstaly vcelku) povařit.
2
Horké plnit do sklenek, zavíčkovat a sklenky na pár minut obrátit dnem vzhůru.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Bublová
|25. 7. 2007 13:46
Dšlám podobný recept, jen bez citronu a rybíz se nejprve prolévá vařící vodou s octem, scedí a pak se přidá cukr a koření a jenom se nechá přejít var. Rybíz ala brusinky je výborná záležitost a naše rodina si bez něj už svíčkovou ani nepředstaví. Jo. a ta skořice je určitě opravdu jenom kus celé skořice, ne celý sáček mleté.
Anonym
|24. 7. 2007 21:08
"Víborné" no to mě teda podrž, kdo všechno má přístup na internet.
Tereza J.
|24. 7. 2007 17:30
Vašku, nepoužili ste celé balenie mletej škorice ? V recepte sa myslí 1 ks celej nemletej škorice.
Tereza J.
|24. 7. 2007 17:27
Vašku, nepoužili ste celé balenie mletej škorice ? V recepte sa myslí 1 ks celej nemletej škorice.
Vasek
|22. 7. 2007 20:42
Víborné,jenom moc skořice
Di
|21. 7. 2006 06:49
Pozná, jsou tam ty pecičky. Ale moc dobré to je.
Zdena z JM
|20. 7. 2006 06:56
Chuťově moc dobré.Brzy vyzkouším svíčkovou a myslím,že rodina ani nepozná,že to nejsou brusinky.