Do misky dáme rybičky. Nastrouháme salám, vajíčka, okurky (vše na hrubé straně struhadla), promícháme a přidáme pokrájenou na jemno cibulku, majonézu nebo tatarku, sůl, pepř. Můžeme mazat na večku, my máme rádi celozrnnou bagetku, konec odříznu a vydlabu vnitřek, naplním pomazánkou a pokrájím na kolečka, manžel si ještě posypává sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Blanka
|6. 7. 2008 20:40
Dělala jsem s rybičkami v tomatě, okurky došly, tak jsem nahradila "kozím rohem" a trochu chilli om. Bylo to moc dobré. Kvůli dietě nedávám tatarku/majolku, takže jsme si to jen tak namazali na chleba a i tak je téměř vše snědeno :-)
ivana anavia
|16. 4. 2008 13:56
Anonyme, výborná je sardinky v tomatě, sýr cotage, cibule, pepř sůl, klidně hořčice, čilli záleží na chuti
Anonym
|10. 4. 2008 13:43
Zkuste místo majolky nebo pomazánkového másla dát 1 měkký tvaroh,je to výborné,já jinou nedělám.Salám nedávám.Evam
adél
|9. 4. 2008 18:37
pro anonyma: 1 obyč pomazánkové máslo, 1 sardinky v tomatě, 1 cibule, mletý pepř, pár kapek citronové šťávy. Cibuli nadrobno nakrájet a přidat ke všemu ostatnímu:-) dobrou chuť
Anonym
|9. 4. 2008 16:02
Nemáte nějaký dobrý rec.na pomazánku s rybičkami v tomatě?
Míša
|9. 4. 2008 14:13
bez rybiček je to jako vlažský salát,myslím,že stojí za zkoušku.
Světlana Č.
|8. 4. 2008 10:14
..."nebije" se chuť rybiček se salámem?...neumím si moc chuťově představit, i když to vypadá zajímavě...