Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, z druhého okrájíme spirálky kůry a vymačkáme šťávu. Ryby očistíme, položíme na vymaštěný alobal, potřeme pomerančovou šťávou a osolíme. Plátky pomeranče vložíme do břicha ryby. Rybu zakápneme olejem a poklademe plátky bazalky a proužky pomerančové kůry. Alobal pevně uzavřeme a grilujeme 25 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pája S
|26. 3. 2010 11:13
Ladi,koukni na koření od Antonína.Tam ho mají v nabídce.:-)
ladislava staffenová
|26. 3. 2010 09:54
Pomerančový pepř neznám, jen citronový, ale asi jsem se špatně koukala, mrknu po něm. PoJinak spojit bazalku a pomeranč mě kdysi napadlo u krůtího, ale nějak to zapadlo v historii, takže díky za oživení !!!!
Pája S
|26. 3. 2010 06:40
Musí to být výborné,používám někdy na ryby pomerančový pepř ,který je fajn.Spojení pomeranče a bazalky neznám ,ale dobrý bude, protože bazalkovo-limetkový sorbet je také špica.Grilovačka se rozjíždí na plný pecky,Jiří dík za prima recepty!!:-)