Na pánvi osmahneme okořeněné rybí filé. Zvlášť opražíme na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať. Necháme projít varem a pak dáme vychladnout. Nakonec přilijeme citronovou šťávu. Filé rozmačkáme vidličkou a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky.
2
Listové těsto rozválíme a rozkrájíme na čtverečky 5x5 cm. Na každý položíme lžičku rybí směsi. Složíme je (přiložíme jednu stranu na druhou), položíme na vymazaný plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme péci na 30 minut. Aby se sehora nepřilepily, plech můžeme zakrýt alobalem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Klasová
|19. 6. 2008 12:12
Jestli jsem to dobře pochopila, tak do té směsi přidávám nakrájená vařená vejce? A přidávám tam tři a jedno vejce je na potření nebo jsou to čtyři a jedno na potření? Děkuji