g
rybí maso
čerstvé nebo rozmražené filety: pangas, kapr, amur...
150
g
anglická slanina
2
ks
jarní cibulka
6
ks
čerstvé žampiony
2
stroužek
česnek
1 -
sůl
a pepř dle chuti
olej
sojová omáčka
dle chuti (nemusí být)
200
g
těstoviny
Postup přípravy receptu
1
Na trošce rozpáleného oleje orestujeme pokrájenou slaninu. K ní přidáme orestovat pokrájené plátky očištěných žampionů, nakrájené cibulky(trochu zelené části cibulek necháme na dozdobení),nasekaný česnek a rybu pokrájenou na kousky. Dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. Hotovou směs pak vmícháme do čerstvě uvařených a scezených těstovin a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Evka
|28. 9. 2016 14:33
Byl to výborný rychlý oběd. I přítelovi hodně chutnal.
Katka
|23. 4. 2015 10:10
Směs s rybou budu dělat častěji, protože byla fakticky k sežrání a než jsem uvařila penne, byla hotová a mohla jsem míchat.
Miluška
|1. 8. 2014 09:00
Vyzkoušela jsem směs včera a byla jsem mile překvapená, jak moc to bylo dobré a lehké. Určitě doporučuji.
Lenka Donátová
|30. 3. 2013 15:27
Výborné a rychlé. To je pro mně luxus <:-) .
Danuš
|25. 3. 2012 17:15
Manžel nestojí o těstoviny a směs mu chutnala :)
Markéta
|5. 12. 2011 14:21
:-* bylo to boží!
smrzovka
|18. 10. 2011 11:53
moc jsem v receptu neverila spojeni ryby a testovin,ale nebojim se zkusit nove veci a tak jsem varila obed podle nej.nemela jsem slaninu,tak jsem dala spek,misto cibulky cibuli,obed byl na par minut a chutnal bajecne a nezbylo ani kolinko.