plechovka
nákládané žampiony
malá - ve slaném nálevu
1
ks
cibule
malá
2
lžíce
olivový olej
2
lžíce
hořčice plnotučná
1
špetka
cukr
1
sůl
1
špetka
pepř mletý
3
kelímek
zakysaná smetana
2-3
Postup přípravy receptu
1
Kuře uvaříme, obereme maso a nakrájíme na menší kousky.C ibuli nakrájíme na tenká kolečka, přidáme 2 velké lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce olivového oleje (můžeme nahradit rostliným), sůl (můžeme nahradit podravkou - má lepší chuť), pepř, špetku cukru pro zvýraznění chuti, sterilovanou zeleninu (lze nahradit pikantní moravankou), sterilovanými žampiony a nakonec zakysanou smetanu (na celé kuře 2 - 3 kelímky. Vše dobře promícháme a necháme vychladit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tomáš
|15. 12. 2010 18:04
název rybího salátu z kuřete je skutečně kravina! Jídlo je i jeho název. Jak může chutnat kuře jako ryba... nechápu Vaše chutě, ale stojí asi za to :-D
Kamila
|10. 11. 2007 09:16
Myslela jsem, že se hodnotí chutˇ, ne název.A můžu vám říct, že jsem to vyzkoušela a je to výborný! A už chápu, proč rybí, protože ta chuť skutečně rybí salát připomíná!
Irena Klasová
|6. 11. 2007 13:47
Ale ty ryby tam nikde nevidím, jak je uvedeno v názvu.