Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
tomáš
|15. 12. 2010 18:01
Rybí salát z králíka? To se mi snad zdá, co to je za kravinu!
Jana Povolná
|11. 7. 2005 23:23
Celý králík se mi zdá moc masa,já vařím jen předek v litru osolemé vody,do které naleju půl litru octa,přidám 5 bobkových listů,5 kuliček nového koření a 10 zrnek pepře.Uvařím do měkka-masíčko natáhne ten ocet a koření do sebe a pak postupuji stejně jako v tomto receptu-navíc přidávám nakládané sterilované kyselé zelí.
Jana Tichá
|4. 7. 2005 19:34
Pokud nemáte králíky, použijte prsní kuřecí řízky, nebo vařené slepičí maso bez kůže.