RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Mraky
Smažený sýr bez smažení
Skvělá pasta na pizzu
Palačinky od Petra
Kuřecí řízek s hořčicí
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Ořechová roláda s rumem
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…
Snídaňová tortilla