RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Piškotové těsto
Těstovinový salát s avokádem
Hrnková kávová buchta
kuřecí srdíčka
100% rajská šťáva - sterilovaná
Panna cotta s malinovou omáčkou
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Zelené tagliatelle
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi