RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Palačinkový dort
Plněná bageta
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Zapečená krupicová kaše
Metrový koláč
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Vařené mušle
Chutná čína ze sojového masa
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem