RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Buchty s povidly
Zapečené těstoviny se špenátem
Okurkové řezy s paprikou
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Nakládané brusinky
Polévka z uzeného stehýnka
Patizonové nudličky s masem
Mrkvový dort Pedro
Arašídové máslo
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Polévka z červené řepy
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Dýňové muffiny
Strouhaný kakaový koláč
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem