RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Šťouchané brambory
Horácké knedlíky
Prezidentský guláš II.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Tvarohový beránek
Svařák
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Hráškový prívarok (přívarek)
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky