RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Haštalský řízek
Salámová pomazánka III.
Bramborové placky
Krůtí nudlová polévka
Vajíčkový salát se salámem
Kapustová polévka s vločkami a…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Sacher dort
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi