RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Cuketový makovec
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Lovošská topinka
Mexické maso
Nakládaný králík se zakysanou…
Batáty ve slanině
Jadran dort
Domácí plněná roláda z mletého masa
Domácí müsli tyčinky
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…