RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Pařížský dort
Párky v rohlíku trochu jinak
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Žravé řezy
Čokoládový dort IV.
Vinná klobása v trojobalu
Uzené tofu na kari
Mrkvovo-kedlubnové placky
Houskový knedlík z domácí pekárny
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Ginger shot
Dýňová polévka s hruškami