RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Tvarohový koláč s třešněmi
Lívance s tvarglemi
Tvarohový dort s malinami II.
Jablečná roláda s tvarohem
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Jednoduchá avokádová pomazánka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky