RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Krůtí ragú se žampiony
Pohanková pomazánka
Broskvové řezy s pudinkem
Jednoduché kokosky
Katův šleh (drůbeží)
Vídeňská cibulka
Kynuté máslové koláčky
Nádivkové muffiny
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Pomazánka z pečeného celeru
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Brokolicová polévka se sýrem a…