RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Americký koláč II.
Jablečné čatní
Skotská vejce
Ořechové řezy ledové - cukroví
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Makové koláčky
Fazole (nejen) se slaninou
Špenátová polévka s pórkem
Ostružinový koláč s broskvemi
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě