RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Šlehačková roláda II.
Kakaové řezy s jablky
Prošívaná deka II.
Vločkové řezy s krémem
Brokolicová (květáková) roláda
Dušené maso s dýní
Salát z čínského nebo pekingského…
Větrníky na plech - karamelové řezy
Jahodové lívanečky II.
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Asijské pikantní cuketové nudle
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Tvarohové řezy s mákem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…