RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Krůtí stehna se zeleninou
Okurkový salát alá tzatziky
Široké nudle se slaninou a zelím
Jahelníkový nákyp
Kokosovo-medová roláda
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Brokolicová polévka se sýrem a…
Mangovo-banánové smoothie
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Havajské kuře huli huli
Jahodové knedlíky raz dva
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou