RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí zeleninový špíz
Lepenice
Domácí chléb III.
Plněné linecké košíčky
Prošívaná deka II.
Americký hamburger z vyzrálého…
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Kulajda
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Krůtí guláš s těstovinami