RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Vynikající zmrzlinový pohár
Rychlé langoše
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Rychlé kuře s bramborem
Babiččin falešný tatarák
Nivová pomazánka s mascarpone
Masový vývar s petrželovými noky
Jednoduchý jahodový koláč II.
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové muffiny
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem