RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Černá buchta jednička
Pudinkové řezy
Kastrůlkové ražniči
Škvarky z domácí pekárny
Hlávkový salát se smetanou
Nepečený ostružinový dort
Gulášová polévka s mrkví
Salát z buřtů
Pikantní jogurtové filé
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi