RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Kuřecí směs na houbách
Vydatná česnečka
Klasický houskový knedlík
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Smetanový dort s ovocem
Jehněčí kotlety na bylinkách
Kuřecí kousky s bulgurem
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Čokoládové brownies
Asijské nudle s restovanou zeleninou